Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez owj11
      Witam wszytkich,
      Bardzo prosze o pomoc w rozpoznaniu modelu silnika ford. Na silniku nie ma tabliczki.  Gdzie ewentualnie szukac jakiegos oznaczenia ? Ile ma KM ten silnik?

• Przez GRWielkopolska
      Witam widziałem przyczepę 6 ton autosan d 50 sztywna jest , pomalowana z papierami i jest cena 5 000 zł czy to dużo czy mało za taką 
    • Przez tomek2201
      Witam. Od dzisiaj jestem posiadaczem w/w sieczkarni która zastąpiła polska Fokę od Unii. Czy jest możliwość zmiany długości sieczki? Czy robi się to z boku maszyny gdzie jest napęd? Są tam dwa tryby jedno większe a drugie mniejsze a na nich łańcuch. Czy jak je zamienię to zmieni mi się również długość sieczki? Jaka wydajność może osiągnąć ta sieczkarnia załóżmy w 3 m kukurydzy? Pracować będzie z ciągnikiem 110 KM 6cyl.
    • Przez DelPiero
      Witam, proszę o pomoc w wyborze agregatu uprawowo siewnego, cena jest bardzo zbliżona dlatego nie gra roli.
    • Przez sunday
      Witam.
      Czy orientuje się ktoś jaki olej lać do kosiarki Pottinger , niby na producent pisze że SAE 90 no ale nie za dużo mi to mówi bo mi wyskakują w różnych specyfikacjach.
      Jeśli by ktoś był w temacie to proszę o info.
      a taki by się nadał
      OLEJ TEDEX GEAR 80W90
      ??

• Dodaj nową pozycję...
v