-
Podobna zawartość
-
Przez NevarT25
Zostało mi parę oprysków, głównie herbicydy i teraz pytanie czy mogę wymieszać następujące środki: Stomp(500ml), Command 480EC(100ml), Glean strong 54wg(25g), Fusilade forte 150EC(400ml). Nie stanie się nic podczas mieszania tego? Na polu mam całkiem konkretne ilości badyla wszelkiego rodzaju i chce to jakoś wytępić, niby dużo nie, bo około 70arów także cieczy roboczej było by około 210l. Proszę od normalne i konkretne odpowiedzi
-
Przez Jack1221
Witam mam problem jak wyjac walek wewnetrzny w kosiarce idzie jakies 5 cm w obie strony i tyle czy ktod wie jak sie to roxbiera dzieki
Wyglonda tak jak by ten pierscien blokowal dalszy ruch walka do tylu
-
Przez meld102
Witam. Mam problem ze swoją proxą. Mianowicie słynne świecące się C i piszczenie. Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o kodzie błędu - 3 razy zółw I raz żółw II. Przepracowane ma 800mtg chodzi bez tura. Problem pojawił się znikąd. Dzień wcześniej tretowała pryzmę, drugiego wywoziłem obornik. Na kolejny odpalam i błąd. Co do kalibracji też nie wiem jak to się robi, nigdzie nie mogę znaleźć takich info, na przeglądzie stwierdzili, że nie brak robić i nie pokazali. Wie ktoś może jak to się robi? I spis tych błędów może ma?
-

Rekomendowane odpowiedzi
120.54
Ursus C-385