Skocz do zawartości

Mf 3060- Wymiana dźwigni na joystick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam chciałbym zapytać czy da radę włożyć joystick do mf-a 3060 zamiast dzwigien co są oryginalnie jeśli możecie to podajcie link do joya i napiszcie czy oryginalne linki będą pasować

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Ferdihubi
      Witam, jestem świeżakiem na af.pl szukałem i znalazłem odnośnie napędu ze nie można wyłączyć a mój problem z fergusonem 3060 autotronic 1987r mam taki ze podczas włączania przedniego napędu nie włącza się kontrolka na desce( bywało czasem tak ze podczas jazdy włączała się)  , elektrozawor sprawny(załącza napęd), zarowka w kontrolce tez sprawna , brakuje mi pomysłów gdzie szukać , poratuje ktoś pomysłem ? 
    • Przez Wuwo1
      Witam od jakiegoś czasu ciągnik pobiera olej w sporej ilości w orce ok 0.5l na hektar przykapca na bialo   .co morze byc przyczyną z odmy nie puszcza dymu ?
    • Przez Masejek3060
      witam wszystkich mam pytanie odnośnie ustawienia zaworów. Wiem jakie luzy powinny być tylko w którym momencie ustawiać luzy są jakieś znaki ???
    • Przez farmer15555
      Witam. Mam problem kupiłem ładowacz stoll f51 na sterowaniu elektrycznym i brakuje mi przycisku uruchamiającego joystick, wygląda on tak w serwisie coś nie wiedzą o co chodzi A ja nie wiem gdzie go dostać jakie są jego specyfikację mam tylko te 2 zdj. Bez niego nic nie zrobię. Jeśli ktoś ma coś takiego w swoim ciągniku jeśli mogę prosić niech wyśle zdj. 
    • Przez SzymonT532
      Cześć. Jakie macie opinie o MF 3060 ? Co się najczęściej psuje ? Na co zwracać uwagę przy kupnie ? Z góry dzięki
  • Dodaj nową pozycję...
v