Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Witam sprzedam silnik do c 330 na grubych panewkach z nowym wałem ( Ostruda) nowy wałek rozrządu nowe koła rozrządu tuleje i tłoki firmy Zetor PDC zrobione było na tych zestawach jakieś 20 mth, sprzedam bez koła zamachowego obudowy sprzęgła i bez pompy tak zwany ,,krótki silnik" . Sprzedam także skrzynie biegów od c 325 w stanie bardzo dobrym . Mieszkam na Podkarpaciu okolice Debicy tylko odbiór osobisty czekam na jakieś oferty w razie zainteresowania podam nr tel i wysle zdjecia silnik i skrzynia jeszcze jest zamontowana na ciągniku ( nie jestem handlarzem )Silnik ( jest to blok c 330 z pierwszych wersji z pompa oleju juz c 330 ) z nowym wałem, nowym wałkiem rozrządu i nowymi kołami rozrządu,+ tuleje tłoki bez korb , bez pompy głowicy i koła zamachowego 1500 zł skrzynia bieg 400 zł moge sprzedać sam blok 600 zł sprzedaje z powodu wymiany silnika na perkinsa i mam tez skrzynie nowego typu i bede ja zakladał

Edytowane przez Podkarpacie
Z
Opublikowano (edytowane)

Tak trzeba kupić specjalna flansze i kilka jeszcze zmian i pasuje ( mogę sprzedać blok razem z panewkami + tuleje +tłoki za 850 było zrobione na tym zestawie Zetor PDC 20 godzin )

Opublikowano (edytowane)
Dnia 27.11.2018 o 10:23, Podkarpacie napisał:

Tak trzeba kupić specjalna flansze i kilka jeszcze zmian i pasuje ( mogę sprzedać blok razem z panewkami + tuleje +tłoki za 850 było zrobione na tym zestawie Zetor PDC 20 godzin )

Cześć, dlaczego sprzedajesz bez głowicy, korb, pompy (paliwa ??), Czy blok nie jest popękany, czy przed remontem robiłeś osiowanie ??

Edytowane przez Shaun
Opublikowano (edytowane)

Witam reszta poszła do szwagra blok nie był nigdy rozmrożony chodził do końca

prawidłowo nawet sa w nim panewki P1 a osiowanie nie było takiej potrzeby robić