Ceny i jakosc koncetratow dla swin.
-
Podobna zawartość
-
Przez lewy1234
Witam. Przymierzam się do zakupu siewnika z nadbudowaną skrzynią ładunkową na graczkach. musi to być dobry siewnik za przystępną cenę oraz doradztwo praktyczne. W siewniku będzie pracował NEW HOLLAND t4.85 -86 km .nie chce aby siewnik ten był też za ciężki. PROSZĘ O PODANIE CENY ORAZ MARKI . myślałem o czymś takim jeśli znacie ceny to podajcie
-
Przez agrofan98
Witajcie Koledzy.
Wiadomo to jeszcze nie czas aby zacząć przygotowania do żniw, ale chce się zabrać właśnie teraz, bo potem mogę nie mieć czasu a pracy przy moim kombajnie jest sporo. Mianowicie, chciałbym się dowiedzieć co mi morze się przytrafić w takim kombajnie z 93' roku, jakie bywają najczęstrze usterki, co ewentualnie można poprawić lub wymienić.
Obecnie mam do wymiany łożysko w zbiorniku przy żmijce tam od rury wyładowczej, oraz przekładnię Schumachera przy kosie, panewki na wytrząsaczach, wymieniałem noże w sieczkarni oraz palce na ślimaku.
Na co jeszcze mam zwrócić uwagę, abym przepracował ok 100 ha bez napraw
Pochwalcie się swoimi doświadczeniami oraz co Wy macie zamiar przeprowadzić w tym sezonie
-
Przez zom3
Witam
Pomóżcie co mam wybrać obie maszynki będą z przednimi amorami cenowo Maxxum trochę taniej jakieś 12 tysi.
-
Przez Mialek
Który ciągnik lepszy - New Holland T6.165 czy Case Maxxum 115/125 Multicontroler ?
Ciągnik do wszystkiego,areał 16ha.
-
Przez Soltys_333
Hej, jestem nowy na forum. Mam pytanie jaki ciągnik wybrać John Deere 5085, 5100 czy Massey Ferguson 5906? Pomóżcie w wyborze. Mają służyć do obsługi pola pow około 30 ha. Głównym kryterium jest jakość i bezawaryjność .
-

Rekomendowane odpowiedzi
Zakup pieca, kotła około 25kW uniwersalnego z podajnikiem.
Gisam - akumulatorowy klucz udarowy 1200Nm i szlifierka kątowa