-
Podobna zawartość
-
Przez majes
każdej wiosny mam problem z rozsianiem nawozu. Mam podmokłe ziemie. Do tej pory czasami udało się rozsiać po przymrozku. teraz mamy zakaz stosowania przed 1 marca i efekt taki że mamy zaraz kwiecień, a u mnie nie mam mowy z wjechaniem w pole, rośliny aż proszą się o zasilenie nawozem.
Chciałem założyć bliźniaki ale zastanawiam się nad zbudowaniem napędu gąsienicowego. Efekt końcowy chciałbym żeby był taki :)
Gość tu ma na sprzedanie gotowy ale cena spora.
https://www.olx.pl/oferta/naped-gasienicowy-CID5-IDjV5gr.html#3580abf2ca
Trochę zabawy w warsztacie ale powinno się udać. Znacie może kogoś kto wykonał już taki napęd?
-
Przez semos
Tak jak w temacie kupię ciągnik Lamborghini Lampo lub jego odpowiednik Same Roller powyżej 2007r. Interesują mnie tylko oferty krajowe najlepiej od pierwszego właściciela. Kontakt: 508-228-452; lub adres e-mail: semos@wp.pl -
Przez biszu
Kupię tura do c360 stary typ na sankach. Rejony Podkarpacia, swietokrzyskiego, lubelskiego.
Wszelakie informacje proszę na priv.
Pozdrawiam.
-
Przez Bartys12
Witam jaka przyczepe polecicie chodzi o transport kukurydzy na pryzmy moze byc przyczepa objetosciowa lecz takich w polsce jest malo dlatego predzej wybiore samozbierajaca ale glownie chodzi tylko o transport kukurydzy rotor i podbierqcz nie maja dlamnie znaczenia tylko i wylacznie szybki rozladunek moje wymogi to minimum 32m3 oraz cena max 30tys netto co byscie polecili ?
-
Przez mchojecky
Witam. Składałem wniosek w sprawie dofinansowania małych gospodarstw. Zostało rozpatrzone pozytywnie i teraz szukam sprzętu do mojego Ursusa C-360. Chodzi o belownicę. Budżet wynosi do 60 tysięcy złotych. Jaką belownicę polecacie do tego ciągnika? Proszę o pomoc i określenie cech, które są ważne u belownic.
Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Claas Arion 630
Zamek drzwi do MTZ 82