Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ja mam nordstena za 2,5 tyś zł na sprzedaż,2 rurki do wymiany i łańcuch z koła na skrzynie, tulejowany jakieś 7 lat temu i do tej pory siał dobrze. Ogólnie do przejrzenia. Stan oceniam na dobry bo ideał to nie jest ale bez problemu zasiejesz nim rzepak groch i pszenicę. Model to Lift-o-matic 2000.

Opublikowano
8 minut temu, gustaww napisał:

Ja mam nordstena za 2,5 tyś zł na sprzedaż,2 rurki do wymiany i łańcuch z koła na skrzynie, tulejowany jakieś 7 lat temu i do tej pory siał dobrze. Ogólnie do przejrzenia. Stan oceniam na dobry bo ideał to nie jest ale bez problemu zasiejesz nim rzepak groch i pszenicę. Model to Lift-o-matic 2000.

Wyslij zdjecia na pv

Opublikowano
d7 nie kupisz do 3 tysięcy a co tu mówisz o d8 ... amazone d4 też dobra opcja, ale ciężko znaleźć w dobrym stanie i odpowiedniej cenie z częściami do d4, dl też coraz gorzej

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez mateo105
      witam wszystkich uzytkownikow mam pytanie do kogos kto byc moze mial ten sam problem co ja otoz chce postawic silos bin 60 i wiem ze musze wyrobic plany i pozwolenia lecz ogolne warunki zabudowy mowia ze musze zachowac 4 m od granicy dzialki. lecz mam 1 problem gdyz w zaden sposob nie pasuje mi stawiac tak daleko gdyz wyjdzie na to ze juz zadnego garazu wiecej na maszyny nie postawie. I tu moje pytanie czy istnieja jakies przeslanki ktore mowia ze mozna blizej stawiac za np.zgoda sasiada?? wiem ze rodzice kiedys postawili wielki garaz 1,5 m od miedzy ale to bylo 20 lat temu.
    • Przez damian315
      Posiadam siewnik nordsten 3m i taki oto sterownik, może mi ktoś wytłumaczyć jak on działa bo próbowałem różnych kombinacji i w żaden sposób nie może załączyć ścieżek . Z góry dziękuje za pomoc .

• Przez rolnikgospodarny95
      Panie i Panowie mam pytanie odnosnie siewnika poznaniaka 6 2.7m chodzi mi o skrzynkę przekładniową w której znajduje się olej powiedzcie mi ile musi być tego oleju w skrzyni dodam ze siewnik jest z oku 1995 i skąd zabrać miarkę lub gdzie kupić taką mam zaślepionę taką srubą plastikową jak to było orginalnie bez miarki i jaki olej tam można wlać
    • Przez Blusik
      Witam
      sprzedam siewnik konny na drewnianych kołach. Koła uszkodzone, siewnik stoi pod chmurką od roku ale działał do końca. Pewnie po wymianie kół będzie nadal działać .
      cena 300 zł do negocjacji 
      slaskie powiat raciborski 
      kontakt PW lub pod postem

pozdrawiam
    • Przez Paweł18
      Czy posiada ktoś tabelę wysiewu do tego siewnika?

• Dodaj nową pozycję...
v