Tłumacz języka francuskiego, pośredink, negocjator podczas transakcji
-
Podobna zawartość
-
Przez Adamo12332
Witam.
Mam problem z Renault Ares 550 RX, a mianowicie podczas ruszania do przodu szarpie i mygnie kontrolka od ciśnienia oleju w skrzyni. Do tyłu rusza i jest płynnie. Te same objawy są zarówno na zimnym jak i na ciepłym oleju. Nawet gdy się rusza ze sprzęgła to do przodu szarpnie a do tyłu ok. Jeśli ktoś miał już taki problem i potrafi podpowiedzieć co może być uszkodzone, z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
-
Przez oska
Bardzo proszę o poradę John Deer 6600 zaczął hamować podczas jazdy i grzeje się olej w tylnym moście ,co może być tego przyczyną?Wygląda to tak jakby był lekko zaciągnięty hamulec.
-
Przez Marc321
Mam taki problem, a mianowicie-
Po 1 alternator, nie ładuje akumulatora
Po 2 gdy podłączam prostownik bezposrednio + do klemy na rozruszniku, -- do masy, to coś zaczyna brzęczeć, ale gdy podłącze akumulator na krótko + do klemy, -- do masy to jest normalnie.
Po chwilowym ładowaniu w taki oto sposób, traktor daje się uruchomić, lecz tylko 2-3 razy ile mu starczy prądu w akumulatorze.
Co to może być ? Czyżby regulator napięcia ?
-
Przez Rolnik117
Witam mam problem z valtra t133 ponieważ gdy długi czas pracuje np. W orce czy w agregacie scierniskowym zaczyna wchodzić duża temperatura (pod czerwone), gdy dojadę do brzeg i zanim obruce temperatura momentalnie spada na środek czyli dobrze. Co może być przyczyną
-
Przez luukisool
Witam mam maly problem z moim mf em .. otóż na zimnym jest wszystko z hydraulika ok ale po zaoraniu hektara zaczyna wolniej dzialac podnosnik i hydraulika (obrot pluga) tak ze przy podnoszeniu czy obrocie trzeba dac troche gazu. mija nastepne pol ha i wszystko wraca do normy tzn na wolnych podnosi i obraca .. nie mam pojecia co by to bylo bo mam go dopiero lepszy miesiac. a i jeszcze o ehr, jak podnosze powiedzmy plug to daje na podnoszenie maszyna dobija do konca i pompa cichnie? bo u mnie musze dac na srodek bo slychac pompe i kontrolka podnoszenia caly czas swieci.
Zadna inna kontrolka nie swieci czy od cisnienia czy filtrow.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Fendt favorit 514c brak 1 i 2 półbiegu. błąd 5.1.12
Claas Lexion 770 podczas zachód słońca