Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Patryk94
      Jesli ktoś by miał namiar na byczki najlepiej simental w wadze ok 250-300 Kg do ok 3 tys w ilości 30 szt. i chciałby sie podzielić lub podowiedzieć gdzie szukać prosiłbym o namiar płace gotówką . 
    • Przez Patryk94
      Jeśli ktoś by miał namiar na byczki najlepiej simental w wadze ok 250-300 Kg do ok 3 tys w ilości 30 szt. i chciałby się podzielić lub podpowiedzieć gdzie szukać prosiłbym o namiar płace gotówką .
    • Przez TelefonyRadom
      Sprzedam byczki widoczne na zdjęciach cena około 18000 zł za 7 sztuk lub na wadzę cena 10.5 odchowane u mnie lub mojej hodowli Bez możliwośći przebierania albo wszystko albo nic Jeżeli jesteś z drugiego konca polski a jesteś zainteresowany proszę o telefon mogę nagrać filmik byś zobaczył je lepiej POwiat kozienicki woj Mazowieckie 518912851

• Przez extrabyk
      Polecam link do mojego ogłoszenia. Do sprzedania 8 jałóweczek urodzonych wiosną i latem 2017 roku oraz starsze jałówki. Jeśli ktoś jest zainteresowany to szczegóły na telefon.
      https://www.olx.pl/oferta/highland-cattle-szkckie-bydlo-gorskie-podlasie-CID757-IDrvS4r.html
  • Dodaj nową pozycję...
v