Stoll v100b problem ze sterowaniem automatycznym
-
Podobna zawartość
-
Przez Mati1111
87 koni przy masie 3000 kg bez obciążenia
Czy on nie jest za lekki do tej mocy?
jak się będzie sprawował ze stollem F 8 HDPM?
-
Przez mareczek525
Witam, może ktoś z was miał podobny problem z burakami które są zjadane przez jakiegoś szkodnika, wykopane są dołki w miejscu gdzie jest nasionko i tak w jednym rządku 20m 50m długości każde nasionko po kolei. Pole zostało przesiane (5ha) myślałem, że to jakie robaki, opryskane dursbanem ponownie agregatem i siew. Chodzę na pole codziennie i jest coraz więcej zniszczonych nasion, pryskałem to pole bi58 żeby śmierdziało i nic, dziś po deszczu świeże dołki są i zjedzone nasiona. Na tym polu są dosyć szerokie miedze może to jakieś gryzonie? i tam zamieszkują
-
Przez patrystyka
co myślicie o takim czymś jak siew pszenicy w nie wykopane buraki jest to tak rozsiewam rozsiewaczem w buraki pszence za dwa dni przychodzi holmer wszystko ładnie miesza i jest pszenica znajomy tak zrobił kilka razy i sie udało
-
Przez patrystyka
jak macie procent zanieczyszczenia po burakach dla mnie to ,że jakieś chore miałem w tym roku 9 % kopane holmerem i brane doczyszczarką a kiedyś tata woził przyczepa ładował cyklopem z ziemią i max było 4-5 a dziadek jak sypał gablami to 2 sypało buraki a jeden ziemie i tez było mniej taki niby sprzęt a jest gorzej jak kiedyś
-
Przez sylwek90
Witam posiadam zgrabiarke stoll 465 na jesieni podczas pracy urwało mi się jedne ramię prowadzące. Co mogło być przyczyną że pękło? i moje pytanie odnośnie wymiany na nowe czy można wyjąć stare i wsadzić nowe bez rozbierania jej całej?
-

Rekomendowane odpowiedzi
lamborghini premium 1060 proszę o pomoc
Kłos żyta