Nadstawka do rozsiewacza Brzeg N039/6
-
Podobna zawartość
-
Przez mariuszsn
Panowie, poproszę zdjęcie tabeli wysiewu do rozsiewacza jak w temacie. Z góry dziękuję.
-
Przez maxx20
Witam planuje w swoim rozsiewaczu założyć pneumatyczne zamykanie i otwieranie co będzie mi do tego potrzebne jakiś zawór elektro-pneumatyczny złączka do hamulców jakiś przewód do powietrza .Chciałbym to zrobić na przycisk żeby ten zawór wysuwał i wsuwał siłownik . Mógłby mi ktoś to naświetlić i wytłumaczyć co i jak oraz jaki elektrozawór pneumatyczny zastosować oraz jaki siłownik z góry dzięki
-
Przez lary97
witam
jak w temacie potrzebuje pomocy przy wyborze rozsiewacza będzie on pracował na =/- 50 ha ładowność 1000-2000 hydrauliczne otwieranie oraz możliwość granicznego wysiewu. wiem że to kolejny temat tego typu ale proszę o wyrozumiałość z góry dziękuje za odpowieź
-
Przez TheZielonyJohny
Witam
Poszukuję opinii na temat rozsiewacza Kverneland Exacta TL GEOspread. Chodzi mi o efektywność działania GPS, wagi itp. Oraz o jakość wykonania i trwałość materiałów ?
-
Przez lajkzxc
Witam. Czy zetor 7245 poradzi sobie z rozsiewaczem unia brzeg 1200. 800kg na spokojnie można rozsiewać. Ale jeżeli zasypiemy pełną tonę? O podrywanie przodu się nie boję ale czy tył ciągnika wytrzyma?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Claas dominator 76 pas napedu młocarni jaki?
Rzepak ozimy odmiana PT 312 - 12 październik 2025