Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Mialbym prosbe o zdjecia miejsc przykrecania adpatacji do Tura 103.14 lub podobnych.

Mam adaptecje od 7534 ktora nie pasuje i chcialem podejrzec gdzie jest przykrecana adaptacja w tych ciagnikach zeby ewentualnie moc przerobic ta co mam.

Pozdrawiam, Karol

Edytowane przez karol1321
Opublikowano

Hej na ol*.pl jak wpiszesz to mi wyskoczyła oferta faceta co sprzedaje adaptacje do tura (adaptacja ładowacza tur renault 103-54 ,14 landini 8880 deutz ares 630 - taki jest opis ogłoszenia) , może na zdjęciach u niego coś wypatrzysz albo Ci podeślę, chociaż pewnie interesuje go sprzedaż, nie robienie zdjęć, ale może na tych zrobionych coś wypatrzysz?

* W gwiazdkę wstaw sobie wiadomo jaka literkę, nie wiem czy regulamin pozwala na wklejanie linków do wygasających stron

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez rolnik_na_renowce
      mam do sprzedania dwa takie ciągniki. daję link d ogłoszenia na olx  https://www.olx.pl/oferta/renault-103-14-ts-89r-16x16-renault-103-54-91r-case-1394-hydroshift-CID757-IDrk7OH.html
    • Przez andrewk
      Witam, do sprzedania posiadam prawie nowe siłowniki do ładowacza czołowego T25 / C330 / C360 / MF 255.

Używane niecałe 7msc. 100% sprawne.

Specyfikacja techniczna:
      Długość siłownika złożonego 870 mm
      Całkowita długość siłownika po rozłożeniu 1500 mm
      Średnica tłoczyska 40 mm
      Średnica zewnętrzna siłownika 60 mm, mm
      Łożysko fi 25 mm ( otwór na sworzeń), mm
      Skok tłoka 630 mm
      Wyjście na króciec M18 x 1,5 M16 x 1,5( zewnętrzny gwint) mm

Cena 150zł/szt
      Koszt wysyłki 35zł/komplet

Zapraszam do zakupu

____________________________________________________________________________________________________________
      AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca

• Przez Nemo123
      Tak jak w temacie adaptacja do Fiata 90-90, 100-90, 110-90. Cena 1200zł. Częstochowa.
      https://www.olx.pl/oferta/adaptacja-tura-quicke-agram-trima-do-fiata-CID757-IDqN0hL.html#3d954f06d5
    • Przez andrzejda12
      Witam. Mam tura jedno-sekcyjnego który jest sterowany przez rozdzielacz ciągnika. Zamierzam go przerobić na trzy-sekcyjny ale nie wiem jaki sposób podłączyć drugi rozdzielacz do sterowania turem.Jeśli ktoś wie jak to proszę o pomoc.
    • Przez Daaniel766
      Witam. Zawiesił mi się wskaźnik paliwa z dolnego zbiornika. Od czego zacząć?
  • Dodaj nową pozycję...
v