Przechowywanie ziemniaków na pryzmie
-
Podobna zawartość
-
Przez slaw1246
Witam.
Mam dość dziwne pytanie mianowicie, chcemy zakupić sadzarkę 4rzędową i moje pytanie brzmi jak one sadzą. Mają one po 2taśmy kubełkowe na każdym rządku/redlinie i te kubełki są od siebie bardzo blisko. Czy one tak gęsto sadzą czy ta druga taśma nie podaje ziemniaków do redliny, bo te pospolite sadzarki 2rzędowe maja jeden łańcuch, w którym kubełki są troche dalej oddalone od siebie niż w przypadku 4rzędowych, w których na 1 taśmie jest 1 kubełek, a na drugiej taśmie jest kolejny kubełek kilka cm niżej od kubełka na pierwszej taśmie.
Dość dziwnie to sformułowałem, ale chcemy zakupić taka sadzarke, a nigdy nie mieliśmy z taką doczynień.
Dzięki.
-
Przez Smitty
Jak mają się sprawy w przechowywaniu obornika od kilku, kilkunastu zwierząt ( np. 5 byków, kilka świnek i kur)? Potrzeba odizolować od podłoża czy mogę bez problemu doładować na pryźmie obok obory?
-
Przez warchest
sprzedam kopaczke do ziemniaków dwurzedową w bardzo dobrym staine garazowana , malo było nią kopane , rowniez na sprzedaz obsypnik do ziemiakow na 2 redliny rowniez w dobrym stanie . podana cena za kopaczke link do ogloszenia https://www.olx.pl/oferta/kopaczka-do-ziemniakow-CID757-IDw8eDn.html
-
Przez seba710745
Witam mam do sprzedania obsypnik do ziemniaków.Obsypnik jest w stanie bardzo dobrym.Sprzedaje z powodu likwidacji uprawy ziemniaków
Cena 370zł za sprzęt.Jakieś pytania prosze kierować na numer 791808003
Znajduje się na pograniczu województw(opolskiego, ślaskiego i łodzkiego) w miejscowosci Rudniki(woj opolskie).
15km od Miasta wieluń, 18 km od miasta praszka, 10 km od Miejscowosci krzepice
-
Przez warchest
witam sprzedam obsypnik do ziemniakow 3 rzedowy stan dobry lokalizacja powiat płocki , nr tel 728 381 453 lub 728 563 090
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ursus C-355 z kopaczką do ziemniaków ;)
Sortownik do ziemniaków Amazone