-
Podobna zawartość
-
Przez pkmasta
Witam
posiadam fendta 926 pierwszej generacji od dosyć niedawna, jest to mój pierwszy fendt stad tez pytanie
czy jest ktoś w stanie podzielić się instrukcja do 926 pierwszej generacji?
prosze również o pomoc w rozszyfrowaniu kodu błędu:
8.3.15
pozdrawiam
-
Przez wojtekw
Czy przy wymianie poduszek pod kabiną, a konkretnie lewej poduszki muszę wyciągać zbiornik paliwa w Vario 818? Ktoś może to robił w innym modelu z tej serii. Proszę o podpowiedz jak prawidłowo zamontować poduszki i jak się dostać do lewej strony(z prawej jest dobry dostęp). Wiem, że był podobny temat, ale nikt nie odpowiada...
-
Przez 1634U
Problem pojawił się dziś, przednia amortyzowana oś opadła i przestała działać, spotkał się ktoś może z takim czymś co może być przyczyną?
-
Przez TheJanekTV
Witam. Wczoraj w pszenicy wykonałem zabieg regulacji dodam że samej. Planowałem w tym roku wjechać z regulacją i grzybówką osobno (grzybówka około 1.5-2tyg po regulacji) Pierwszy raz będę pryskał od grzyba i się dopiero uczę i tu stawiam pytanie. Czy nie lepiej było od razu zmieszać środek regulacji z grzybówką i zrobić od razu T1? Czy będzie miało to jakieś negatywne skutki z tego powodu że na grzyba pryskam później? Proszę o pomoc. Pozdrawiam ;)

Rekomendowane odpowiedzi
Deutz fahr 6120 bład m-450
Fendt 712, Eberhardt 2,5+hassia du250