Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KUPIĘ radliniarkę Weremczuk lub Krukowiak 2 rzędowa zwykłą bez glebogryzarki.

Taką jak na zdjęciach, może ktoś wymienia na większy lub inny nowszy model, i stary chciałby sprzedać :)

EcBbo0zz.JPG

tn_str-10-zdj-3.jpg

Opublikowano

Mógłbyś mi aktualnie coś więcej napisać na meila: kedadek006@wp.pl bo niestety ostatnio padł mi głośnik w telefonie...

lub jutro porozmawiamy jak żona wróci z pracy i z telefonem :D

Opublikowano

to super, właśnie takiej szukam na początek bo wersje z glebogryzarką są o wiele droższe a mam ograniczony budżet :/

masz może kolego ją gdzieś wystawioną żebym zobaczył jakieś zdjęcie?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez michal04089
      Witam,
      Potrzebujesz nietypowej maszyny lub urządzenia którego nie ma na rynku? Masz wyobrażenie ale nie jestes w stanie go kupić bo zwyczajnie nigdzie nie jest to dostępne? Dobrze trafiłeś, ten post jest własnie o tym. Jestem Konstruktorem mechanikiem, chętnie podejmę się zaprojektowania, skorygowania a także wyprodukowania maszyny czy urządzenia specjalnie dla Ciebie. Nie ważne czy to będzie niestandardowy agregat uprawowy czy tez przenośnik taśmowy a możne ślimakowy. Ja zaprojektuje a Ty to zatwierdzisz. Zapraszam do współpracy

• Przez arekw
      Witam, Czy ktoś z Państwa posiada opryskiwacz marki   kukowiak lub gaspardo z komputerem,  belka 15 lub 18m zawieszany. hudraulicznie roskładany
      Co polecacie . Proszę o opinie .
       Pozdrawiam
    • Przez nimar1999
      Witam. Kupię ciągnik Fendt Favorit 510 lub 509 z turem lub bez. Może ktoś wie, że ktoś ma na sprzedaż lub kto zajmuje się sprowadzaniem takich ciągników to proszę o info. Ps. olx jest mi znany😉
    • Gość
      Przez Gość
      http://prawo.sejm.gov.pl/isap.nsf/download.xsp/WDU20180001107/O/D20181107.pdf

https://www.arimr.gov.pl/dla-beneficjenta/wszystkie-wnioski/prow-2014-2020/poddzialanie-42-wsparcie-inwestycji-w-przetwarzanie-produktow-rolnych-obrot-nimi-lub-ich-rozwoj.html

www.agrofoto.pl/multimedia/pliki/88147.html

Czy jest ktoś zainteresowany tym programem PROW?
      Jest kilka zawiłości które może warto przedyskutować, zwłaszcza że nabór już niebawem.
    • Przez artur04c
      Witam, potrzebuję przedni napęd lub układ planetarny przedniego napędu ewentualnie krótszą pochwę napędu (lewą) jak się nie znajdzie to chociaż 3x satelity i rozdzielacz hydrauliczny na 3 sekcje, najlepiej warmińsko-mazurskie, ewentualnie poza jak się nie znajdzie. W razie pytań proszę o pisanie pod tym postem lub pv. Pozdrawiam. 
      ps. co do rozdzielacza to mam pytanie, otóż czy w garażowych warunkach da radę samemu wymienić uszczelniacze? Ponieważ mam 2 sekcyjny i cieknie i został zakupiony 3 sekcyjny i tak samo się z niego cieknie. Nie z każdej sekcji, ale cieknie, Chciałem do 2 dołożyć 3 z 2 rozdzielacza, ale jest inny typ i nie pasuje. 
  • Dodaj nową pozycję...
v