Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
mateusz1030    0

Witam kupiłem dwa miesiące temu 230 kury rasy legohorn zekomo 24 tygodnie. Kury wygladaly ładnie tak jak należy zaczęły sie niesc w okolice 80 jajek dziennie ale później dostsly jakieś choroby po konsultacji ze te choroba górnych dróg oddechowych dostsly odpowiednie leki niestety terezz po tej chorobie caly czas mam w okolicach 40 jajek dziennie większość nie zniosla moze jeszcze swojego pierwszego jaja co zrobic żeby te kury zaczely ske niesc mają pasze pełno wartościowa ziarno pszenżyta zgniecione wybieg Żwir krede wszystko co trzeba prosze o pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez jankes84
      Witam serdecznie. Mam pytanie do forumowiczów a mianowicie  chodzi mi o  odpowiedź na pytanie przy jakiej ilości kur niosek można z tego zyć. Proszę o odpowiedzi osób które siedzą w tym temacie a nie gimnazjum w stylu mój kuzyn ma 100 kur i zarabia po 5 tys zł.chodzi mi o hodowle na poziomie do 1000 szt. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
    • Przez jankes84
      Witam serdecznie. Mam pytanie do forumowiczów a mianowicie  chodzi mi o  odpowiedź na pytanie przy jakiej ilości kur niosek można z tego zyć. Proszę o odpowiedzi osób które siedzą w tym temacie a nie gimnazjum w stylu mój kuzyn ma 100 kur i zarabia po 5 tys zł.chodzi mi o hodowle na poziomie do 1000 szt. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
    • Przez MlodyRolikOn
      Witam
      Więc tak chciałbym kupić tak ze 150 kur tylko że to jest jakby mój pierwszy raz i nie za bardzo wiem jakie opłaty tutaj będę związane. Jakby tak ktos mogl dokladniej opisac po kolei co i jak i ile kosztuje. Proszę o wyrozumiałość oczywiście zboże jest
    • Przez MlodyRolikOn
      Witam
      Więc tak chciałbym kupić tak ze 150 kur tylko że to jest jakby mój pierwszy raz i nie za bardzo wiem jakie opłaty tutaj będę związane. Jakby tak ktos mogl dokladniej opisac po kolei co i jak i ile kosztuje. Proszę o wyrozumiałość oczywiście zboże jest
    • Przez rocky1122
      Sprzedam Kurki Nioski własny odchów
      601-674-910
      Serokomla woj.Lubelskie
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj