rozdzielacz łanu bizon
-
Podobna zawartość
-
Przez Novo181818
Tak jak w opisie, kupię używany komputer i rozdzielacz do opryskiwacza, najlepiej 5 sekcji bez obsługi hydrauliki.
-
Przez Rafał11
Witam, mam takie pytanie jestem młodym rolnikiem i jeszcze nie mam doświadczenia w obsłudze kombajnu i chciałbym się dowiedzieć czy da się sprawdzić stan skrzyni biegów bez rozbierania. Wiem jakie te skrzynie są w bizonie i chciałbym sprawdzić czy w trakcie żniw się nie rozsypie. Z góry dzięki za pomoc.
-
Przez sznajdik
Mam pytanie odnośnie rozdzielacza bo mi cieknie, jak mam podłączoną maszynę z siłownikiem jednostronnego działania wysunę siłownik jest ok ale jak już przeciągnę dźwignię w drugą stronę to siłownik się chowa a olej spier... drugim gniazdem pod które nic nie jest podłączone miałem tego dość kupiłem nowe gniazda waryńskiego i taka sama sytuacja czyli wina leży po stronie rozdzielacza i tu pytanie to się jakoś da reanimować samemu czy wyjąć i wieźć do zakładu od hydrauliki? i kolejne pytanie czy jak mam 3 pary wyjść i wyjmę jedną na czas naprawy to da radę to skleić do kupy żeby na czas naprawy sprzęt mógł pracować?
-
Przez Rolniczek95
Witam Moje pytanie brzmi jak sprawdzic sprawnosc akumulatorow hydraulicznych? Zwazylem jeden i 3.2 kg a drugi 3.8 kg i tez chcialbym sie zapytac czy ten ciezszy nadawalby sie jeszcze do uzytku bo na tabliczce pisze 4kg ?
-
Przez Krzysiek2794
Witam, ludzie pomóżcie mam problem z moim Jumz'em. Niedawno kupiłem jumza chyba przerobionego z koparki, nie znam jego przeszłosci,na rolniczy.Mianowicie mam problem z hydraulika, nie wiem czy ktoś maczał juz tam "paluchy" ale nie mam sekcji pływającej do orki, w żadnej z 3 dźwigni. Mam pytanko czy jak wymienie rozdzielacz na taki z sekcją pływającą to musze jeszcze coś przerabiać? Prosze o pomoc.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Dodatkowy rozdzielacz C330 - nie opada tuz
Bizon Rekord 5058