Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem w trakcie remontu rozsiewacza nawozu kuhn ZSA 800 z1993r dokladniej to przekladni ma ktoś może katalog części? I przy okazji jakieś opinie o nim bo dopiero go kupiłem i mniej wiecej jak go ustawiacie do rozsiewania? 

20180614_122201.jpg

1528980538111356560927.jpg

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Ibrahim
      Mam problem w doborze zgrabiarki. Chcę kupić „kołową” do C 330, a w ostateczności do Zetora 7011. Czy Kuhn GM 3501 to dobre rozwiązanie do ciapka? 
    • Przez lukasz0920
      Witam szukam instrukcji obsługi i katalogu części do case mx 135, sporo szukałem i nic darmowego nie znalazłem. Jeżeli nic nie znajdę będę musiał coś kupić. Może jakiś dobry użytkownik by udostępnił elektroniczna wersję np na Dropbox?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam
      Jak smarowana jest ta przekładnia ?? nie ma korka oleju ani też smarkowniczki czy jest nasmarowana raz na całe zycie ?? 
      Mam lekki luzy na łozyskach i troche ja słychac ogólnie da sie wyremontować ??
      Jak zdjąc talerz wysiewajacy z przekładni ??
      Pozdr 

• Przez rolnik0987654321
      Witam. mam pytanie czy pług Kuhn multimaster 112  do ciągnika 130 k  4 cylindry (t.6 120 ) nie bedzie za mały i zasłaby ? 
      i czy z przedpłużkami będzie dobrze krył po kukurydzy. 
      z góry dzięki za odpowiedzi 
    • Przez powiatowy87
      Witam , chciałbym dowiedzieć sie opini na temat tych dwóch pras , jakie są ich plusy i minusy , mam oferty na nie w bardzo podobnej cenie
  • Dodaj nową pozycję...
v