Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tylko jaki jest sens tego działania... ? To już lepiej te pieniądze zainwestować w "dobry" zabieg grzybobójczy.
Opublikowano
13 minut temu, marian_malcher napisał:

Tylko jaki jest sens tego działania... ? To już lepiej te pieniądze zainwestować w "dobry" zabieg grzybobójczy.

Masz racje teraz nic nie daje, lepiej uchronic to co juz jest 

Jak juz chcesz dokarmiac to jak przekwitnie 

Opublikowano

cześć, pogoda przeszkodziła mi w zabiegach i jęczmień zaczął kwitnąć a chciałem zrobić zabieg fungicydem, czym mogę opryskać w tej fazie i czy poczekać aż przekwitnie (mam Menarę- może być?)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Miki7211
      Po wstępnych oględzinach działu zboża stwierdziłem ze jest masa podobnych tematów. Dla tego zakładam ten temat i go przyklejam po to zeby wszystkie wasze problemy dotyczace zbóż ozimych opisywac własnie tu
    • Przez MafiaLolek
      Nabyłem Jęczmień ozimy jest w nim bardzo dużo ości i nie wiem co z tym zrobić Proszę o pomoc
    • Przez MafiaLolek
      Jak posiac jeczmien ozimy? Chodzi głównie o ustawienie siewnika konnego, na ile go ustawić, mam piątą klasę ziemi i 250 kg do siewu, musze posiać 1,34 ha
    • Przez MafiaLolek
      Witam, posiałem niedawno jęczmień ozimy nie dawałem żadnego nawozu jak do tej pory ani oprysków. Robi się coraz bardziej żółty co robić ?! Klasa ziemi to 5.

• Przez BartekRogacki
      Witam. Planujemy wiosną zasiać jęczmień jary z wsiewką kminku, tutaj moje pytanie. Ile kminku wsiać, termin wysiewu, środki ochrony roślin, na co trzeba uważać?
      Z góry dziękuję za odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...
v