Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez lukasz0920
      Witam szukam instrukcji obsługi i katalogu części do case mx 135, sporo szukałem i nic darmowego nie znalazłem. Jeżeli nic nie znajdę będę musiał coś kupić. Może jakiś dobry użytkownik by udostępnił elektroniczna wersję np na Dropbox?
    • Przez troscio
      Witam Forumowiczów,
      Poszukuje od kilku dni chłodnicy oleju hydraulicznego do mf  6190 ale pasuje chyba z całej serii 61xx i mozliwe ze z serii 62xx . czy orietuje się ktoś może gdzie mozna nabyć taką chłodnice ? jakieś namiary  na handlarzy części ?

Pozdrawiam .
    • Gość
      Przez Gość
      Szukam katalogu części i schematu instalacji elektrycznej do zetora 7341, najlepiej w formie pdf. Może ktoś ma ? 
    • Przez damiex90
      Witam, ostatnio ułamała mi się taka dźwigienka przy rewersie w ciągniku same explorer. Pytanie brzmi jak to coś na zdjęciu może się nazywać albo jakiś numer katalogowy..
      1.xps
    • Przez DamianMlodyRolnik
      Witam. Chodzi o to, że gdy podłączę przewód od siłownika jednostronnego pod gniazdo plus to wszystko ok, a jak do minus to rozdzielacz nie trzyma ciśnienia i tak dzieje się na wszystkich sekcjach. Np. gdy złożę kosiarkę dyskową, to na ciepłym oleju opuszcza jakieś 2 cm siłownika na minutę, dla mnie niedopuszczalne w rocznym ciągniku. Dodam, że na początku użytkowania nie występował ten problem. Zgłaszałem do serwisu, serwisant stwierdził, że rzeczywiście rozdzielacz nie trzyma w jedną stronę i na tym koniec. Gdy przyjechali do innej usterki i zapytałem o tamtą awarię, to serwisant przekazał mi taką kartkę od kierownictwa i powiedział, że tak ma być. Ciągnik 2017 r, kupiony w 2018 r, 800 godz. Awaria zgłoszona na gwarancji.
      Ma ktoś ciągnik z takim rozdzielaczem Rexroth elektrohydrauliczny 4 sekcyjny 2017r i powie czy tak powinno być?
      Co dalej robić?

• Dodaj nową pozycję...
v