Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam.Szukam serwisu (najlepiej z dojazdem do klienta) na terenie województwa podlaskiego okolice Białegostoku/Sokółki.Mam problem ze swoim opryskiwaczem.Proszę o pomoc.Opryskiwacz Pilmet 1018.

Opublikowano

Zadzwoń do dealera od którego kupowałeś opryskiwacz i powinien dysponować serwisem, a jeśli nie pokierować Cie dalej. Jak kupowałeś używkę to sprawdź kto handluje pilmetem najbliżej i tam dzwoń lub po prostu do centrali Pilmet'a ;) 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez ToMclo
      Witam
      Potrzebuje kilku czesci do deutz fahr, a w mojej okolicy nie ma zadnega sklepu z czescimi do niego, moze ktos wie czy w Województwie podlaskim jest jakis serwis lub sklep z czesciami do Deutz fahr
    • Przez szczygel18
      Witam potrzebuje namiary na firma ktora naprawie elektronike w ciagnikach rolniczych z okolic płocka mazowieckie
    • Przez TopAgroPlus
      Temat postu odnosi się do nawigacji rolniczej. Zastanawiam się nad zakupem nawigacji rolniczej do prowadzenia równoległego gdyż podczas wykonywania siewu nawozu przed siewem nie ma scieżek agrotechnicznych jak i przy oprysku przed wschodowym co powoduje większy nakład nawozu/oprysku i niedokładność wykonywanych zabiegów.Czy ktoś by mógł wypowiedzieć się na ten temat czym się kierować przy wyborze takiej rzeczy.Potrzebuję coś w miarę dokładnego.Gospodarstwo liczy ok.90 ha oprsykiwacz to Unia Pilmet z elektryką Müllera a siewnik do nawozu to Unia Mx 850 wersja bez komputera.Ciągnik który z tymi maszynami współpracuje to Zetor 5340.Nawigacją która mi się spodobała jest Müller Track Guide II wygląda to ciekawie.Może ktoś miał lub ma do czynienia i się wypowie i opisze działanie jakie gniazda trzeba czy trzeba gniazdo ISOBUS i jak się obsługuję.Może ktoś będzie miał inne propozycje to chętnie wysłucham.Proszę o treściwe i tematyczne odpowiedzi.
    • Przez nemo1
      Interesuje mnie opinia o serwisie Kisiel oddział Górno. Pytam bo kupiłem Case u dealera który zakończył współpracę z CNH i zostałem teraz według zasad rejonizacji przypisany do Kiśla. Mam nadzieję że wyjdzie mi to na dobre. Czy serwisanci są ogarnięci, czy amatorszczyzna tz. wymienić olej, filtry i tyle?.  Jakie jest wasze zdanie? 
    • Przez MotoMaszyny_pl
      Witam wszystkich serdecznie,
      Razem ze wspólnikiem jesteśmy w trakcie budowy nowego serwisu ogłoszeniowego, na którym można znaleźć między innymi ciężkie maszyny rolnicze.
      Chciałbym prosić Was o pomoc i pewnego rodzaju podpowiedzi dotyczące tego typu serwisów ogłoszeniowych.
      Przede wszystkim chciałbym wiedzieć z jakich serwisów ogłoszeniowych korzystacie przy wyszukiwaniu sprzętu rolniczego oraz z jakich serwisów korzystacie (i dlaczego?)  gdy chcecie dodać ogłoszenie?
      Co jest według Was najważniejsze w takim serwisie ogłoszeniowym? Jak powinien wyglądać, jakie funkcjonalności powinien posiadać idealny serwis ogłoszeniowy z maszynami rolniczymi?
      Za odpowiedzi i zaangażowanie w temat z góry BARDZO DZIĘKUJĘ!  
  • Dodaj nową pozycję...
v