Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś posiada instrukcję użytkowania  tej maszyny.W jaki sposób  reguluje się ramiona od tuz szerokość. Nie mogę  znaleźć przycisków  do tego.

Dziekuje

15253438950261092035474.jpg

15253439270001437628695.jpg

1525343953172998926092.jpg

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez malyradzio
      Witam,
      Proszę o pomoc ,mam problem z podnośnikiem ,mianowicie niema kompletnie zasilania w panelu EHR. Zgasł nagle podczas pracy ,nie świecą się żadne diody ,nie reaguje na przełączanie pozycji góra /dół ,nie reagują przełączniki na błotnikach.

• Przez grzybekkee
      Witam. Mam problem z nowo nabytym ciągnikiem Case 5130. Problem polega na tym, iż nie ma możliwości sterowania podnośnikiem, ani przyciskami na błotnikach, ani dźwignią na panelu. Sterować można jedynie joystickiem, lecz te sterowanie również jest zepsute, ponieważ na 5 z 6 pozycji podnosi, a w jednej pozycji opuszcza. Do tego pokrętło z trybami pracy można przekręcić o 360°. Aha, i ta kontrolka (N) ciągle mruga.

Poprzedni właściciel twierdzi, że problem pojawił się podczas regeneracji pompy, więc jest taka możliwość, że coś źle podczepił.
    • Przez Agrotechno
      Witam, mam pytanie do was. Jak odblokować EHR w tym renault ? Ponieważ nie wiem jak 
    • Przez Adam15203
      hej prosze o pomoc bo w instrukcji nic o tym nie ma a wiec po odpaleniu ciagnika tuz podnosi maszyne normalnie czyli naciskam przycisk i podnosi ale gdy opuszcze maszyne i chce znowu podniesc naciskam przycisk jest 10s do 15s przerwy i dopiero podnosi gdy juz zacznie podnosić idzie szybko tylko czemu jest taka dluga przerwa od nacisniecia przycisku do rozpoczecia podnoszenia
    • Przez Mariusz123456
      Jak w temacie. Odbiór osobisty płatne gotówką. Termin to jesień 2019. Tylko z Pomorza
  • Dodaj nową pozycję...
v