Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez belarus9204
      Witam problem polega na tym jak ustawić pompę w mtz. Wyciągiem ją bo oddałem do regeneracji a teraz mam problem jak ją ustawić nie potrzebnie wyciągałam tamten trybik co pompa w niego wchodzi. Może ktoś pomoże ??
    • Przez MariuszWakowicz
      Witam tak jak w temacie Jak ustawić rozstaw rzędów sadzarka do ziemniaków  np 67cm bardzo proszę o pomoc z góry dziękuję 
    • Przez MarcinUrsus1134
      Witam jak ustawic miernik impulsow w tylnym moście? Zregenerowalem podnosnik i majster każal przed montażem ustawic pzdr
    • Przez Radek21412
      Cześć. Niedawno kupiłem używany rozsiewacz Amazone ZA-M i do tego odzielnie używany komputer Amatron 3. Po podpięciu wszystkiego komputer pokazuje siew na 24 m a ja mam, ścieżki na 18 metrów. Chcę ustawić siewnik na sianie 18 metrów i tu pytanie jak to zrobić, bo instrukcja obslugi nic nie podaje a w opcjach komputera nigdzie nic takiego nie ma. Jedyną opcją wydaje mi się reset ustawień, ale trochę się tego obawiam. Zapisałem wszystkie dane jakie trzeba tj. parametry wagi, ustawienia zasów, liczbę impulsów, ale najpierw chciałbym zapytać się czy jest może jakiś inny sposób. Oprogramowanie dla siewnika pokazuje, że są 4 języki. Ale nigdzie nie ma opcji do ich zmiany i tu drugie pytanie. Czy reset ustawień móglby sprawić, że wyskoczą takie opcje jak wybór szerokości siania czy zmiana języka?
    • Przez Wick
      witam. pilnie potrzebuje tabeli wysiewu do siewnika  nawozu amazone za u 1501, serdeczne prosze o pomoc pozdrawiam.
  • Dodaj nową pozycję...
v