-
Podobna zawartość
-
Przez xXPioter99Xx
Witam!
Ostatnio podjęliśmy decyzje o zakupie nowego ciągnika o mocy 170 km , ale nie o to chodzi.
Teraz poszukujemy do niego jakiegoś używanego siewnika , lub też agregatu uprawowo-siewnego.
Ma ktoś może jakieś propozycje?
Dodam ze zestaw będzie pracował na równych polach ale za to na ciężkiej glebie.
I tu moje pytanie do was , czym kierować się przy oględzinach maszyn? (na co głownie zwracać uwagę)
Zestaw najlepiej jak był by 4 metrowy składany lub 3 metrowy sztywny
Z góry dzięki , pozdrawiam wszystkich i życzę Szczęśliwego Nowego roku
-
Przez ŻBKIU1999
Mam pytanie na temat Vaderstad Cultus 3 metrowy jakie zapotrzebowanie mocy posiadam Zetora 12145 i John deere 6330
-
Przez John175
Witam. Rozważam kupno grubera do uprawy bezorkowej do traktora 230kM. W gre wchodzą takie maszyny jak : Kockerling Trio4m , Horsch Terrano 4FX, Lemken Karat 4m, Vaderstad TopDown 300. Ma ktoś doświadczenie z tymi maszynami? jakieś wady, zalety poszczególnych maszyn? Może znacie też ceny? Szukam maszyny która może pracować bez podcinaczy do min.30cm i z podcinaczami po ściernisku na 12-15cm. Wszystkie oprócz vaderstad to maszyny zawieszane lecz rozważam także inne marki maszyn, jeśli ktoś ma proszę o opinie.
-
Przez kubakar117
Witam Planuje zakup siewnika Vaderstad tempo.Zna ktoś jakieś wady zalety tego siewnika ? Jakieś opinie co dobrać w wyposażeniu dodatkowym ? -
Przez mikolaj90
Witam. Przymierzam się do zakupu siewnika 3m, w grę wchodzi Amazone Cirrus 3003 lub Vaderstad spirit R300s i nie wiem co wybrać może pomożecie jakie są zalety a jakie wady tych siewników, Będę wdzięczny za wasze opinie
-

Rekomendowane odpowiedzi
Problem z siewnikiem Jota Z Pom Brodnica
John Deere 6195M I Vaderstad Cultus 300