7245- bicie koła przedniego przez koło koronkowe, kosz satelit?
-
Podobna zawartość
-
Przez kotek85
Witam,
Potrzebuje żeby ktoś mnie nakierował w sprawie Case Mx135, przed miesiącem go kupiłem i dwa dni temu podczas jazdy a właściwie to hamowania zapala mi się w momencie naciśnięcia pedału hamulca na pulpicie kontrolka przedniego napędu, puszczam pedał i gaśnie wciskam znów się świeci. Dodam że jak rozróbę pedały i nasikam osobno to ta kontrolka nie świeci się, gdy oba pedały są spięte to przy hamowaniu znów świeci. Podejrzewam jakiś przekaźnik lub zwarcie ale nie wiem gdzie szukać rozwiązania bardzo proszę opinie na ten temat.
-
Przez PaweLisowicz
Witam. Posiadam u siebie w sześćdziesiątce alternator elomota A124N i nie mogę nigdzie dostać koło pasowego ani wiatraka do niego i tu pytanie czy będzie pasowało od czegoś innego ? Sprawdzałem już taki : http://agromasklep.pl/sklep/product.php?id_product=1155 i niestety wystaje 2cm poza oś obrotu paska.
-
Przez Kobra66
Witam. mam taki problem przy JD6320 lampka od przedniego napędu cały czas mruga nawet przy wciśnięciu hamulca. Natomiast przy załączaniu świeci się tak jak powinno być, co może być przyczyną takiego mrugania?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Rejestracja przyczepy rolniczej- stary dowód
Claas Dominator 66