-
Podobna zawartość
-
Przez mustafakali
Witam chciałem dzisiaj przestawić kombajn i powstał problem bo kombajn nie chce zapalić nawet na prostowniku odpowietrzyłem cały układ i dalej nic nawet dymka nie puści z komina
-
Przez Gość
Gdzie kupić tania a dobra szybę do zetora 5211. Chodzi o boczna górna. Jest dużo w necie za 50zl ale nw jak z trwałością.
-
Przez KIbul
Witam. Problem z jd 6400 traktor kupiony z zepsuta hydraulika. Pompa z tylu pod siedzeniem zregenerowana Nowe filtry,olej. Traktor złożony,działa. Jednak gdy po porządnym rozgrzaniu się zapaliły się kontrolki (jak na zdj) i traktor nie chce ruszyc ani w przód ani w tyl. A jeżeli się uda to strasznie szarpie. Skrzynia to chyba jedna z najprostszych bo od A do F i 3 przełożenia i wsteczny na 2 wajsze. Gdzie szukać przyczyny??😶 Dodam że wspomaganie,tur i podnośnik chodzi bez zarzutu...
-
Przez Wasyl97
Witam, wszystkich. Chciał bym kupić nowy ciągnik i zastanawiam się który wybrać mam na oku ciągniki trzech marek i nie wiem na który, się zdecydować. Są tą New Holland T6.145, Steyr 4125 profii clasic , Claas Arion 510. Chciał bym poznać wasze opinie na ich temat.

Rekomendowane odpowiedzi
Brak tylnego napędu Zetor 6341
Wysłodki buraczane