-
Podobna zawartość
-
Przez lemysz1
Witam. Mam problem, poniewaz od pewnego czasu przestały działać mi halogeny na dachu oraz nie działa obrotomierz(mth liczy normalnie). Bezpieczniki są ok (przynajmniej te które znalazłem, żarówki też ok. Jak włącze światła to normalnie wszystko sie podświetla na tabeli przełączników tam gdzie włącza sie halogeny, ale jak włącze to nie działają. Cóz może być przyczyna? Może ma jeszcze gdzieś schowane bezpieczniki? Pozdrawiam
-
Przez matus951
Witam
Chciałbym założyć światła na dach do swojego Ursusa 4514, ponieważ gdy jest ciemno ciężko pracuje się z ładowaczem przy standardowym oświetleniu. Poprzeglądałem trochę internet i chciałem się dowiedzieć jak sprawdziły by się takie światła w tej roli: http://moto.allegro.pl/swiatla-halogeny-listwy-dzienne-led-12v-i1857044236.html Zapewne ładnie by wyglądały ale czy doświetlały by chociaż na 3-5m przed ciągnikiem, żeby było widać dobrze łyżkę albo widły?
-
Przez marasc-385a
Witam. Maciora oprosiła się 2 tygodnie temu. Miała 5 sztuk. Jest to pierwiastka. Wszystko było ok, ale dzisiaj nie wiadomo dlaczego zdechły 3 sztuki. 2 żyją i wyglądają na zdrowe. Czym je szczepić żeby je uratować? Czy ktoś wie co to może być?
-
Przez padre1989
witam :)chodzi mi czy mozna gdzies dostac oryginalne lampy robocze te prostokątne , szukam na allegro nie moge znalezc w sklepach tez nie maja, kupywal ktos ?

Rekomendowane odpowiedzi
Ledy pod istniejącą instalację
Lampy do rozsiewacza