Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Papina
      Czy ktoś byłby w stanie polecić mi dobrej jakości dziób redlicy do saphira ? Tylko nie gopart bo ostatnio miałem go zamontowanego i zjechał mi się błyskawicznie. Słyszałem, że Mølbro to całkiem konkretna jakość, którą sprzedawało Grene. Niestety w Krampie ten gopart to numer jeden, ale z jakością to jest dno jak dla mnie. Czekam na Wasze odpowiedzi, ponieważ jest to bardzo ważny temat dla mnie.
    • Przez usiu4513
      Witam czy kabina od c 360 podejdzie do c330 ? I jesli nie to czy duzo trzeba przerabiać? 
    • Przez peterson
      Czy ktoś byłby w stanie polecić mi dobrej jakości dziób redlicy do saphira ? Tylko nie gopart bo ostatnio miałem go zamontowanego i zjechał mi się błyskawicznie. Słyszałem, że Mølbro to całkiem konkretna jakość, którą sprzedawało Grene. Niestety w Krampie ten gopart to numer jeden, ale z jakością to jest dno jak dla mnie. Czekam na Wasze odpowiedzi, ponieważ jest to bardzo ważny temat dla mnie.
    • Przez jaszczur2008
      Witam.
      Zakuplem internationala 844s z 1981r.
      Jest taki problem ze kabina i blotniki tylnie sa zmasakrowane.
      I pytanie czy kabina "comfort2000" razem z blotnikami pasuje z 744 do mojego 844?
      Lub czy ktos ma jakas kabine razem z blotnikami?
      Pozdrawiam
    • Przez unipasz
      W zetorze 7745 cieknięcie tak jakby olej z nawiewów  podejrzewam ze jest dziurawy i czy trzeba ścigać dach do wymiany , czym te nawiewy są zasilane
  • Dodaj nową pozycję...
v