Wóz platforma pytania o ładowność
-
Podobna zawartość
-
Przez grzegorz19941
Witam
Ostatnio zastanawiam się nad kupnem paszowozu. Z racji tego że obora jest starego typu wybór padł na wóz poziomy. Czy ktoś z was może mi doradzić czy warto zaryvzykować na poziomy wóz paszowy? tj. czy to prawda, że szybciej miesza i jest lepszy do bel? myślałem nad wozem paszowym intermix r8. Czy waszym zdaniem 8 m3 nie jest za mały na 30 sztuk dojnych + 25 młodziezy? macie może jakieś opinie nad wozami intermix? pozdrawiam
-
Przez Gość
Witam Wszystkich
Mam Pytanie. Mam zamiar kupić wóz paszowy i nie wiem jaki. Mam do wyboru Italmix duplex 10m3 (2 ślimaki) oraz RMH mixell 10 m3 na jeden ślimak ?
Który znich jest lepszy czy 2 ślimaki czy 1 jeden ?
czy Lepszy jest z firmy RMH czy Italmix
Dodam tylko że Italmix ma wym. wys 2,30 szer. 2,15
a RMH wys 2,45 a szer u dołu 2,25 u góry 2,40-45.
obora o wymiarach wys 2,50 a szer stołu paszowego 2,50-260 tzn nie licząc żłobu.
Bardzo bym prosił o opinie
-
Przez Piotr190497
Witam. Mam na oku pług kverneland em 100 trójka na resorze i w ładnym stanie. Łatwo jest zdemontować resory ponieważ mam dużo kamieni a w nim jest po 8 resorów a dla mnie by wystarczyły standardowe po 5 piór. Jak w nim ustawić skibe np z 40 na 45 cm bo nie wiem jak się przestawia. I ogólnie jak orzą te pługi (lekko czy ciężko) i kryją jakie są wasze opinie na temat tego pługa. I czy ciągnik o mocy da rade z nim o mocy 95 km a gleby są lekkie.
-
Przez skamil
Do sprzedania przyczepa wywrotka dwustronna czeska, ładowność 9 ton.Stan bardzo dobry.
Pierwszy właściciel od nowości.
Przegląd ważny 2 lata, opłacone OC. Kontakt: 669-176-814
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ferma brojlerów jak zacząć?
Rzepak ozimy odmiana PT 312 - 12 październik 2025