Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
do większości marek ciągników jest tam oprogramowanie od 200 do 350$ Ale jak kolega wyżej pisze same oprogramowanie to pół sukcesu do tego interface i umysł do ogarnięcia tego wszystkiego no i masz to raczej po angielsku
Opublikowano

Dostajesz lin do pobrania więc przesyłki nie sprawdza ale sam program możesz sobie w d... wsadzić :)

Jak by ktoś był zainteresowany posiadam programy i interfejsy do większości marek maszyn rolniczych

• Like 1
Opublikowano
Dnia 7.02.2018 o 17:11, makel9 napisał:

Dostajesz lin do pobrania więc przesyłki nie sprawdza ale sam program możesz sobie w d... wsadzić :)

Jak by ktoś był zainteresowany posiadam programy i interfejsy do większości marek maszyn rolniczych

To ile do Ferdka ?

Opublikowano
Dnia 12.02.2018 o 08:45, makel9 napisał:

Jezyk angielski ale wszystko jest rozrysowane graficznie wiec nie trzeba być orłem :)  tak to jest zestaw z interfejsem i kablami

Pisze jak byk , że jest też w języku polskim 

Opublikowano
3 godziny temu, makel9 napisał:

Poniżej dostępne jezyki w Wintest czy widzisz tu gdzies polski??

to że se chinczyk napisał to nieznaczy ze tak jest

lng.png

3 godziny temu, makel9 napisał:

Poniżej dostępne jezyki w Wintest czy widzisz tu gdzies polski??

to że se chinczyk napisał to nieznaczy ze tak jest

lng.png

Zawsze możesz zareklamować a poza tym angielski to nie chiński :)

I jeżeli można jeszcze dopytać ; kupiłeś gdzieś to oprogramowanie  z interfejsem ?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez wfbzykinc1
      Witam serdecznie!

Jestem studentem ostatniego roku informatyki i przede mną właśnie praca inżynierska. Z całej listy tematów wybrałem temat który brzmi: Aplikacja komputerowa wspierająca pracę gospodarstw rolnych.

Jednym z moich zadań (baza metodyk zwinnych programowania) jest zebranie tzw. wymagań funkcjonalnych, czyli mówiąc prosto - oczekiwań przyszłych użytkowników programu.

Chciałbym Was tutaj poprosić o podrzucenie mi kilku propozycji co mogłoby się w takiej aplikacji znaleźć. W mojej głowie jest już pewien plan, zapoznałem się również z dostępnymi na runku podobnymi narzędziami, jednak chciałbym to skonfrontować z Wami. Bo wiadomo, że zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie brakować jakieś konkretnej funkcjonalności.

Ponieważ jest to praca naukowa, to jej końcowy rezultat będzie dostępny publicznie, tak więc jeśli tylko bedę potrafił spełnić Twoją zachciankę, to za jakiś czas będziesz mógł z niej skorzystać.

Liczę na Waszą pomoc!

Pozdrawiam Mariusz.
    • Przez tom446
      Który system operacyjny jest lepszy windows 7 czy 8?
    • Przez KarolHyra
      Witam. Potrzebuję informacji od czego zacząć rolnictwo prezyzyjne w gospodarstwie. Co najpierw zrobić i od jakich sprzętów zacząć tak aby to funkcjonowało. Nie jestem rolnikiem, piszę na ten temat pracę i potrzebuję takich informacji. Najlepiej jakby były to już konkretne urządzenia i programy. Dzięki z góry.
  • Dodaj nową pozycję...
v