-
Podobna zawartość
-
Przez MariuszWakowicz
Witam mam pytanie przygotowuje pole do siewu i jest na nim wykonana tylko orka zimowa i moje pytanie brzmi jaką maszyną wjechać talerzówką i potem agregatem czy talerzówką, włóką i po kilku dniach agregatem ?
-
Przez artur1295
Witam
Czy wicie może albo moglibyście sprawdzić w swoich gniotownikach jakie macie w nim obroty i wymiary kół pasowych. bybłby wdzięczny poniewaz sam buduje i potrzebowalbym te informacje
moje walce maja 150mm średnicy i 300mm długie i czy uciagnie je silnik 5,5kw oba beda napedzane
i jeszcze jedno pytanie walce lepiej gladkie czy rowkowane
-
Przez MariuszKlim
Cześć.
Ktoś spotkał się lub korzystał/korzysta z dotacji innych niż "Czyste Powietrze" na dom lub podwórko (a dokładnie ogrodzenie od ulicy).
w Najbliższych latach planuję przeprowadzić parę większych remontów w domu i ogrodzenie, znacie jeszcze takie dofinansowania które są wart uwagi, zwłaszcza jeśli mają małe wymogi?
Bo Prow to chyba tylko na rzeczy gospodarcze i trzeba mieć ukończoną szkołę?
Pozdrawiam
-
Przez zet9540
Witam . Mam problem nad wyborem redlic w Siewniku Agro-Masz SR300 w grę wchodzą
1) talerzowa pojedyncza z kółkiem kopiującym
2) talerzowa z kółkiem czyszczącym i kółkiem kopiującym
3) dwu talerzowa z kółkiem kopiującym
Klasa ziemi 4-6 . Proszę o propozycję
-
Przez dominikl95
witam kupiłem opryskiwacz i chciałbym używać to do podlewania wodą rabarbaru, i nie wiem jakie dysze kupić .Oryginalne jakie były to niebieskie, ale to chyba takie podstawowe. Opryskiwacz stary zachodni. Chodzi o to aby był jak największy przepływ wody.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Massey Ferguson 3085 filtry
Pszenica ozima Andorre - 22 listopada 2025