Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

I kto tyle za to da ? Wystaw za 3200 , to może za 3000 sprzedasz .

Opublikowano

Wystawiałem podobną w tamtym roku i miałem propozycje po 1500zł, więc ze sprzedażą będzie ciężko, zostaje też opcja sprzedaży na części, aparaty, iglice i przekładnia są sporo warte.

Opublikowano
1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

I kto tyle za to da ? Wystaw za 3200 , to może za 3000 sprzedasz .

One lepiej chodzą jak sipmy, znajomy kiedyś kupił jakiś wynalazek z lat 70-tych  za 4 tys to naparzał tylko sznurki zmieniał a sipmami co hektar postój nie licząc dokładki przed sezonem...

Opublikowano

Taa , jasne . Miałem zachodnie , mam Sipmę . Wszystkie chodziły , a Sipma najwydajniejsza i w razie awarii części "za rogiem" . Co do awaryjności , to też polska na + .

Opublikowano

A tu Cie zaskoczę i do niej nie dołożyłem NIC przez przeszło 20 lat oprócz śrub zabezpieczających i sznurka. Co mam ją za 2tyś oddać , tyle to ja na złomie dostanę i nikogo nie będę uszczęśliwiał dobrym sprzętem za cene złomu. Wystarczy smarować i dbać i będzie chodzić lata. Ahh ta Polska mentalność...

Opublikowano

Zimrex szkoda że Ty nie dbałeś o słownik ortograficzny 

12 godzin temu, zetorki12 napisał:

Taa , jasne . Miałem zachodnie , mam Sipmę . Wszystkie chodziły , a Sipma najwydajniejsza i w razie awarii części "za rogiem" . Co do awaryjności , to też polska na + .

Miałeś zachodnie.... Chyba fortschtitta K442 skoro tak piszesz xD