Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, rolnik200m napisał:

Jak ma białą głowę to każdy mówi że jest sm. To nie Simental ale po jakimś mlecznym byku sm.

MariuszKlim obstawiam że krowa hf a byk sm

dzięki, jeśli z niego bardziej hf wyrośnie to nie jest wart 700zł, w moim regionie hf-y chodzą po 400-500zł paru dniowe

Opublikowano
38 minut temu, MariuszKlim napisał:

dzięki, jeśli z niego bardziej hf wyrośnie to nie jest wart 700zł, w moim regionie hf-y chodzą po 400-500zł paru dniowe

a jaki to region???

Opublikowano
3 godziny temu, MariuszKlim napisał:

chłopie kochany tylko tyle u mnie to 1000zł chodzą identyczne jak z twojego zdjęcia no ale oczywiście musi mieć dobre 3tyg. Chyba że faktycznie u was cielaki słabo bo u nas w woj. łódzkim każdy mówi że cielaki najdroższe.

A ty z jakiego woj.

Opublikowano

Artek to dobrze))))) oczywiscie dla mnie)))))))  jak sprzedam byki to się do ciebie wybiore na zakupy, bo umnie ceny u handlarzy ok 800 zł hf 1000 ncb 1400 SM które są RW

Opublikowano

spoko jak mi sie bedzie opłacać jazda po nie to niema sprawy

Opublikowano
5 godzin temu, mlody43 napisał:

to dziwne bo do mnie dzwonia handlarze zebym bral bo jest duzo i tanio.

Jak łódzkie i ładne cielaki to chciałbym telefon. No może być dużo i tanio no ale jak hf 1tyg. w wadze 35kg w cenie 500zł. Mnie interesuje kolor

Opublikowano
10 minut temu, MariuszKlim napisał:

ja z Podlasia. pod grajewem ełk łomża nawet trafiają się po 300zł za HF, ale ode mnie to już daleko, ale za to u nas bele słomy suchej po 70zł nie z pasówki :D coś za coś.

ja kupiłem 600 balotów po 10 zł oczywiscie sam presowałem sobie  i przywiozłem na podwórek. Presa to zwykła sipma  wiec jakoś specjalnie zbić sie niedało

Opublikowano (edytowane)

przepłaciłeś za te nedzne HF dałeś aż 300 zł podobno))))))))))))

Edytowane przez tyran3
Opublikowano
9 godzin temu, tyran3 napisał:

ja kupiłem 600 balotów po 10 zł oczywiscie sam presowałem sobie  i przywiozłem na podwórek. Presa to zwykła sipma  wiec jakoś specjalnie zbić sie niedało

No prawdę mówisz u nas też 10zł do sprasowania to ogłoszeń mnóstwo

23 godziny temu, mlody43 napisał:

lodzkie nie. wyszkowskie.
kolor mowil 70-80kg 1000-1100

No to o czym rozmawiamy tak może w twoich stronach są tanie. Ale sm czy jakieś mieszańce

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v