Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

u mnie tak samo mówili ze bydla brakuje a male wachania ceny wynikają tylko dlatego ze rolnicy wiadomo sprzedają falowo 

Dab-pol teraz przywiozl 250 jalowek i krow z litwy ponoc jakas spolke tam likwidowali i sprzedają rolnikom i jak rolnicy nie wezma tych nie cielnych to wszystkie pojda pod noz 

Opublikowano

Powiecie ludzie jak w tym kraju ma być dobrze sołtysa kryminaliste Ziobro łapie a skorumpowany Sąd wypuszcza. Sołtys ja myslałem ze za 10 lat sie tu odezwiesz. Koledzy juz chcieli dla ciebie ściepe w czapkę robic aby wynając ci Giertycha.

Ja juz miałem nawet  linie obrony dla Ciebie. "Popadłem w konflikt z prawem bo mnie byki moralnie zgwałciły:D"

Opublikowano (edytowane)

W tym kraju nigdy nie było ani dobrze ani sprawiedliwie więc był czas przywyknąć

Dostał ktoś zaproszenie na spotkanie dot sprzedaży bydła od Biernackich?

Edytowane przez soltys48
Opublikowano

Ja tam sołtysa lubię więc po co co zamykać

Zaproszenia nie dostałem ale był przedstawiciel w sprawie kontraktacji 

Opublikowano

sołtys48  trzodziarze chcieli ci wynając adwokata. Powiedzieli ze jak świnia bedzie po 6 zł zaraz kazdy coś dorzuci. Nie mogłes jeszcze troszkę poczekac w puszce  jak cena myknie do tego poziomu????:D

Opublikowano

Jeśli R -ki, wołaj więcej

3 minuty temu, nikolas29 napisał:

sprzedane 2 krowy 586 i 673kg,jedna za 5,2,druga 6,1 brutto,,,,pytałem o byki.bez zmian do 8,5.brutto

Kto kupił ?

Opublikowano
a Biernacki w kontaktach nadal głupich szuka za 5.5 zł za kg przyrostu?
Opublikowano
6 godzin temu, kali2107 napisał:

a Biernacki w kontaktach nadal głupich szuka za 5.5 zł za kg przyrostu?

5,5 brutto dla Watowca a 5brutto kto na ryczalcie

- waga cielaka

-7% skitki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v