Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
piękna sprawa takie wczasy. Mam nadzieję że i mnie kiedyś będzie miał kto zastąpić. pozdrawiam
Opublikowano
4 minuty temu, soltys48 napisał:

9 brutto??Kto tyle za jałówke płaci?

ten zawsze zdziwiony - miejscowy dawał tyle i maciejowice  -jada do maciejowic jutro rano zresztą w styczniu sprzedałem im byki było ok i kasa szybko

Opublikowano
Przed chwilą, TelefonyRadom napisał:

Jarek z Maciejowic tak płaci? dla mnie to oszust i kret

kto to Jare?k  znam tylko szefa  i kierowce króry przyjezdza po bydło- przemka

Opublikowano
4 minuty temu, soltys48 napisał:

a tam nie znasz sie jak za jałowki oferuje 9 zeta to co oszukać chce??:D

Właśnie coś za tanio ... :D 

4 minuty temu, kewin123 napisał:

pojedynków nie sprzedaje to jest cały samochód wazony i tarowany na swojej pewnej wadze

NIe wiem ja teraz kręci ,niby ma Żyda co odbiera i zwożą mu ale ja mu nie zaufam mam pewnych odbiorców 

Opublikowano
10 minut temu, soltys48 napisał:

a tam nie znasz sie jak za jałowki oferuje 9 zeta to co oszukać chce??:D

Cena to moja propozycja a nie oferta kupującego, gdy hodujesz wieksze ilosci  dobrego towaru w kwestii ceny masz duzo do powiedzenia- bo jak nie kupi ten to inny ,(zresztą nie on jeden tyle dawał) To nie sa pojedynki hf czy byle jakie krzyżówki  które zapewne Ty hodujesz w 2 lata do 500 czy 600 kg  pozdrawiam

Opublikowano

Wstaw foto tych jałowek skoro jeszcze nie sprzedane

na wbc ceny w dół a tu na żywą co dzień to większe.

Opublikowano

No ciekawe jak to wyjdzie jak już zdecydujesz się większą ilość oddać.. Getm or jakiś czas temu też mi kilka szt ładnie puścił, za to przy większej ilości były cyrki i juz więcej nie handlujemy że sobą.  A Ty czemu na Getmo r teraz nie oddajesz? 

Opublikowano
9 godzin temu, kewin123 napisał:

Cena to moja propozycja a nie oferta kupującego, gdy hodujesz wieksze ilosci  dobrego towaru w kwestii ceny masz duzo do powiedzenia- bo jak nie kupi ten to inny ,(zresztą nie on jeden tyle dawał) To nie sa pojedynki hf czy byle jakie krzyżówki  które zapewne Ty hodujesz w 2 lata do 500 czy 600 kg  pozdrawiam

zapewne masz rację....

ja trzymam kilka lichych zdychów to i na cenie się nie znam bo raz czy dwa razy do roku oddam 1 albo 2 szt😂

Pomimo tego chciałbym chociaż na zdjęciu zobaczyć jałówke rzeźną za 9 zeta

Na ile % ona musi się wybić żeby tyle wyszło? coś mi się wydaje że ze 60 parę procent musi oddać.

jak masz całe auto takich sztuk to szacun

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, JarekBazydlo napisał:

Ubojnia jest w miejscowości Kosów Lacki czy cos takiego. Jedna sztuka wyszła tam dobrze jestem zadowolony z sumy jaka za nia dostałem

mozesz mi podac namiar  przez kogo do nich sprzedawales bo mam dwie sztuki bb i  chce je na  uczciwe wbc sprzedac

Opublikowano
11 godzin temu, JarekBazydlo napisał:

O to sie nie martw;) Juz niedługo wracam:) Jeszcze Wenecja, Austria i do Polski

Kiedyś w Wenecji miałem łąkę a le ślepaki straszne i daleko miałem jeździć to sprzedałem w p.....du..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v