Bokser55 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 witam mam problem pewien problem... Claas Arion 640. Mianowicie wyskakuje mi taki błąd jak na zdjęciu a dzieje sie to jak skręcę kołami na maxa w prawo albo w lewo, najbardziej dobija mnie to ze jak jade i skręcę na maxa to wyskoczy ten błąd i wyłączy mi bieg, jesli odbiję troszke kierownica automatycznie błąd znika i traktor rusza... prosze o szybką pomoc. Pozdrawiam i z góry dziękuje.
mariusz(ZDUN) Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Brak ciśnienia w skrzyni nie radzę tego bagatelizować tylko bardzo szybko usunąć awarię.
mariusz(ZDUN) Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 A co ma poziom oleju do ciśnienia ? Jeśli był by zbyt niski to układ hydrauliczny pracował by głośno to raz, a dwa stan musiał by być mega niski bo ciągnie z samego dna.....
jacek1296 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 U mnie było podobnie, poziom oleju na 3/4, po dolaniu do max problem znikł. Inna sprawa,że masz sporo mth, u mnie tylko 500.
Rekomendowane odpowiedzi
Gorczyca polna w mieszańce gorozwskiej
Prasa do zakuwania węży hydraulicznych