Nowy Samasz KDF 300 czy używana zachodnia?
-
Podobna zawartość
-
Przez Kobra66
Witam. Czy posiada ktoś katalog części do przetrząsarki samasz P4-471 jak również do P4-531 bo nigdzie nie mogę znaleźć . Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam -
Przez SzymonWdoowski
Dzień dobry / Cześć tak jak w temacie mam mały problem z wyborem zgrabiarki. Samasz przekładnia olejowa ale ciężka do tego praktycznie żadnego egzemplarza w śąsiednich gospodarstwach. Z kolei Pronar przekładnia smarowana tawotem niższa waga w porównaniu z samaszem, sporo egzemplarzy w okolicy i chwalący je gospodarze . Te właśnie argumenty chodzą mi po głowie. Niestety nie wiem jak to jest w praktyce odnośnie samasza. Zwracam sie do was drodzy koledzy o pomoc, podpowiedz w wyborze.
PS. Maszyna ma pracować z Fendem 305 LSA 68KM
-
Przez repek92
Sprzedam w dobrym stanie prasę John Deere CB 300 w tym roku po serwisie aparatów wiążących więcej informacji pod numerem telefonu 785748507
-
Przez Oleksy
Gdzie znajduje sie zawor odblokowywujacy cala hydraulike z przycisku? Zrobilo mi sie jakies zwarcie bo smierdziako spalenizna I maszyna nie reaguje na odbkokowany przycisk.
-
Przez NH8670
Witam zamierzam kupić talerzówke używaną ciąganą składaną na co zwrócić uwagę mam jeden egzemplarz upatrzony marki FROST 4.8m czy lepiej sobie darować?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Pompa TOLVERI PU-2/120 do opryskiwacza 15m
Gamatechnik 2.5m