-
Podobna zawartość
-
Przez Deutz-Fahr-Team-18
Witam
W najbliższym czasie mam zamiar kupić prasę pasowa z Claasa tylko nie wiem która wybrać ,która lepsza.
Czy posiadacze,użytkownicy takich pras mogli by ie wypowiedzieć jak jest z wydajnościowa i czy są awaryjne ??
Z góry dzięki . Pozdrawiam
-
Przez suszarnie2014
Pion E250 do suszarni do zboża Pedrotti ślimaki rury serwis suszarni Kompletny pion do suszarni Pedrotti L-250 oraz inne. W skład wchodzi obudowa dolna, obudowa górna, ślimak pionowy dolny, ślimak pionowy górny, łożyska, elementy trójramienne oraz komplet rur. Wykonujemy ślimaki oraz rury do dowolnego typu suszarni. Przeglądy przed sezonem wyceny remontu szybkie terminy zadzwoń i umów się na przegląd Kontakt Tel. 509908904. Cena 15 000 zł
www.suszarnie.net.pl
-
Przez DanielJedlak
Jaką prasę rolującą proponujecie do Ursusa C380 75KM?
Dobrze żeby miała szeroki podbierak około 2m, siatkę i zamki
Co sądzicie o prasie z rotorem do tej mocy ciągnika i jaką prasę najlepiej wybrać: taśmówka, rolująca czy łańcuchowa?
-
Przez przemek262001
Witam. Nie dawno kupiłem prase claas variant 380 i dzis ją podzczepiłem i mam problem z otworzeniem komory a jak ją otworze to nie moge zamknać.Cos jest w niej zepsutego czy co ?
-
Przez repek92
Witam od jakiegoś czasu mam problem z wyskakującym reduktorem jak mam w pozycji M czasami też na pozycji L widać jak szarpie aż dźwignia. Orientuje się ktoś co by mogło być przyczyną?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Sprzedam dom z gospodarstwem rolnym – 4,12 ha gruntu
McHale 1.6m