Skocz do zawartości

Co myslicie o ciagnikach international?

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

mój znajomy ma taki ciągnik i powiem Ci żebyś go raczej nie kupował. Stale przy nim coś naprawia, niby pierdoły ale staje w polu i kicha, potem pół dnia rozbierania żeby wymienić jakąś błachą rzecz. POZDRO

Opublikowano

Ten ciagnik ma mi sluzyc glownie do prac oborowych poniewaz jest z turem i naprawde sie zastanawiam bo moge go kupic okazyjnie i od znajomego ktory da mi napewno gwaracje bo handluje maszynami

Opublikowano

to zmienia postać rzeczy. Jeśli ma pracować w podwórku, mało kosztować i jeszcze dostaniesz gwarancje to myślę że warto się nim poważnie zainteresować.

Opublikowano

Też tak mysle dlatego chyba sie na niego skusze :D Narazie przechodzi generalny przeglad ,po przegladzie wezme na probe i zobaczymy co potrafi ten ciagnik

Opublikowano

Tak on ma 3 cylindry a jego oznaczenie to 353 (tam wystapila mala pomylka) . Zgadza sie ze za mlody to on nie jest ale na moje potrzeby powinien wystarczyc . Jak myslicie jest to awaryjna marka?

Opublikowano

Wiadomo ze zbyt wiele od niego nie bede oczekiwal w koncu macie racje nowka to nie jest ale miejmy nadzieje ze nie bedzie zbyt awaryjny, jeszcze troche sie okaze

Opublikowano

ja jak widzę nazwę INTERNATIONAL to się sam do siebie śmieje mając obraz totalnej kichy-wyrób .Poglad swój wyrazam na podstawie sprzetu RTV Firmy INTERNATIONAL tz jednorazówka

ODRADZAM!!!

ps

a ile to cudo kosztuje???

Opublikowano

bez papierow bo ich nie potrzebuje glownie bedzie chodzil tylko w oborze obecnie przechodzi generalny przeglad wiec mysle ze za 2 tyg bedzie a z czesciami nie problem bo znajomy ma kilka takich ciagnikow i czesto jezdzi za granice to w razie potrzeby przywiezie

Opublikowano

ja też mam case international 685 xl z 1992 roku 3820 mth w dniu dzisiejszym jak do tego czasu mnie nie zawiódł mam go dobiero 7 miesięcy, jedyne co w nim wypieniłem to pompa wodna. Mój wujek tez ma internationala ale 453 45KM z 1975 roku i sobie chwali mówi, że 100 razy lepszy od mf 255

Opublikowano

Witam. Miał może ktoś styczność z ciągnikami international 844? Jakie są jego wady? Jak z awaryjnością? Pzdr

Mam case 744. Jest to samo co 844 tylko silnik słabszy. Te ciągniki są do wszystkiego. Bardzo mało awaryjne i dużo mniej pali od np. zetora 7211. Przez 2 lata użytkowania nic mi się jeszcze nie zepsuło. Polecam te ciągniki

Opublikowano

Ja mam też internationala 744s (1975r) bez napędu mam go 5 lat i do tej pory co w nim wymieniłem to łożyska w przednich kołach ale przy turze to nic dziwnego i jeszcze w te lato sprzęgło mi się ślizgało myślałem że już trzeba będzie wymienić docisk ale okazało że starczyło tylko parę razy jedną śrubką zakręcić i podciągnąć sprzęgło i jest ok

Polecam tą markę:P