[pomidor] uprawa w tunelu foliowym
-
Podobna zawartość
-
Przez 360ursus4011
Witam. Niewiem czy temat już był ale się spytam . Gdzie sprzedajecie obraną cebule i jak jest z sprzedażą bez umowy i z umową . Jestem z okolic inowrocław
-
Przez jopi1991
Witam . Planuje się troszkę przebranżowić i zacząć siać warzywa. Na początek z 2-3 ha Obecnie sieje pszenicę rzepak buraki kminek, groch, kukurydzę Ziemię mam 1 2 3a i 3b.. najwięcej 2 i 3 a. Jakie warzywka najlepiej żeby nie było dużego nakładu na maszyny na samym początku....dużo u nas sieją marchwi cebuli fasoli szparagowej, pietruszki,groszek zielony zdarza się kapusta ,ogórek odpada bo trzeba ludzi do zbioru ...Rozumiem że jak warzywa to niezależnie jakie sprzęt do nawadniania trzeba kupić?
-
Przez kamilodo12
Witam ,co według was warto zasadzić na 1ha ziemi? 6klasa pole z dostępem do wody (możliwość nawadniania). Dodam, że na tym samym polu na kolejnym 1 hektarze będą rosły truskawki. Myślałem nad pomidorami lub fasolą szparagową. Wysłucham wszystkich propozycji i opinii. Dodam, że jestem z Wielkopolski, okolice Konina
-
Przez Asija
Chciałam podzielić się swoim odkryciem: po kilku sezonach eksperymentów wreszcie znalazłam konstrukcję, która trzyma ciepło i nie pęka przy wiosennych przymrozkach. Jeśli ktoś szuka solidnych rozwiązań, zerknijcie na ofertę szklarni dla ogrodników – u mnie sprawdziła się rewelacyjnie. Chętnie posłucham, jakie macie sprawdzone sposoby na naturalne wzmocnienie gleby pod pomidory i ogórki, żeby maksymalnie wykorzystać przestrzeń pod osłoną.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Uprawa głęboszem po ziemniakach
John deere 8230 & Helagro bth60