Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

u mnie stoi Claas Dominator 78 classic z roku 97

1250mth heder 3.90

silnik Perkins 6-cio cyl 125KM

pracuje na 95ha

nie narzekamy na ten model

tato pracuje nim u nas noi na usługach

mamy też

polskiego Bizonka Rekorda z 91r

Opublikowano

w firmie w ktorej pracowalem w wakacje maja 4 lexiony(3x600 z czego dwa na gasienicach,1x480).wszystki z hederami po 9 metrow.do tego pracuja jeszcze n tf 78 elektra plush

Opublikowano

od niedawna mam Claas 98 sl ale nie wiem dlaczego bez klimy. Albonie było wcale albo ktos wymontował Myśle że ta wersja to powinien mić każdy jeden. Na wygląd to ok. Zobaczymy w praniu.Wtedy więcej opisze o nim. Jeszcze jedno może ktos powie w jakich latach był produkowany clas 98 sl

Opublikowano

no jesli piszecie ze claas 98sl wychodzil do 90 roku to dlaczego biora sie w ogłoszeniach roczniki 91,92,93 a nawet widziałem ogloszenie claas 98sl 97roku. ja kupiłem claasa z 93 roku więc ja juz nic z tego nie rozumiem

proszę o komentaż.....

:P)))

Opublikowano

Więc jaka jest różnica między claas dominator 98sl a claas dominator 98sl clasic i czy wszystkie clasiki miały montowaną klimę bo ja kupiłem niby 93 rok a nie pisze clasic po felgach nie dojdą bo sa podminione jak mam inym sposobem dowiedzieć sie rocznika a chciałem dociec dla własnych informacji

Pozdrawiam:))

Opublikowano

witam ja kupilem 4 lata temu protektora dalem za niego 16000 tys zl nie zaluje oprocz wymianie paskow na glownych na mlocarni to wiecej nic nie wymienialem mam przypieto sieczkarnie swietna rzecz to jest mielismy kupywac bizona ale sie wyrzeklismy w tym roku nic sie nie stalo . nasz claas w tym roku nie mial zadnej awarii ;):);)

Opublikowano

Od roku Claas Dominator 88s, 1989r.,2200mtg.,heder3.6m.

W porównaniu do poprzednika Rekorda to super maszyna.

Przez sezon ścięto ok.100ha.W trakcie żniw wymieniony jeden pasek(org.-300zł,zam.-60zł).