Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ostatnio dałem felgi do piaskowania od Renault 106.14 odebrałem, pomalowałem 2x podkładem a teraz planuje je pomalować już na normalny kolor, tylko nie wiem co to jest za symbol/kolor? Mógłby mi ktoś pomóc?

Za każde informacje bardzo dziękuje :rolleyes:

Opublikowano

Wczesniej był raczej oryginalny kolor ale felgi były u piaskowania bo było pełno rdzy i troche wżerów na felgach. Teraz potrzebuje je pomalować i musze wiedzieć jaki to kolor.

Opublikowano

@ slawek36 zapewne wcześniej też były białe tylko pytanie czy zwykły biały się nada czy to jakiś kolor o swoim specyficznym symbolu, chociaż w sumie to nie ma to znaczenia dla pracy sprzętu :rolleyes:

Opublikowano

Odcieni białego jest prawie 80, więc bez wzoru trudno będzie dobrać. Zbieram się i ja do malunku mojej renówki ale juz myślę nad tym 2,5 roku przez ten czas pomalowałem 3 traktory i prawie 100 innych maszyn a reno dalej czeka pierwszy w kolejce.Jednak maszyny na sprzedaż jakoś szybciej się maluje pewnie dlatego że szewc też nie ma butów.Jak będę w mieszalni lakierów to zapytam o oryginalny kolor ,pewnie w taki mróz i tak nie będziesz malował.