Ciągnik LANDINI
-
Podobna zawartość
-
Przez Finek
Witam poszukuję takiego zaworka wkręcanego w poduszkę siedzenia. Może ktoś pomoże mi znaleźć albo chociaż nazwę. Lub czym go zastąpić. Siedzenie się podnosi i po 2 godz opada...
-
Przez zyzek
Gdyby miał ktoś problemy ze sterownikiem sauer danfoss do Landini vision lub podobnym, proszę pisać. Mam możliwość wgrywania nowych wsadów i modyfikacji oprogramowania.
-
Przez Grzesiek360
Cześć. Oglądałem ostatnio Landini 7.185 z 2011r ze skrzynią 4 biegowa i 8 połówkami. Ogólnie ciągnik bardzo fajny tylko szarpie przy przejściu z 4 na 5 połbieg i z 5 na 4 również inne półbiegi chodzą jak marzenie i teraz pytanie czy coś już zaczyna się tam psuć czy np półbiegi 1-4 i 5-8 są na osobnych wałkach lub sprzęgłach i po prostu stąd takie szarpnięcie bo musi przełączyć się skrzynia na inny wałek lub sprzęgło? Podpowie ktoś ? Właściciel twierdzi że tak ma od nowości. Zmiana kierunku jazdy bez sprzęgła również działa mega płynnie.
-
Przez cios1992
Witam. Posiadam ciągnik Landini legend 125 TDI. Świeży zakup. Niestety nie dostałem książki do ciągnika. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć jak sprawdzić stan oleju w skrzyni? Nigdzie nie mogę znaleźć wskaźnika i korków przelewowych. Pozdrawiam.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Instrukcja obslugi deutz fahr agrolux75
Case Maxxum 125 Kubota m125GXIII Kverneland AD100 i AB100