Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

agregaty potingera i lizarda siewniki potingera traktory fendta i 1 lizard kombajny fendta i 1 lizarda pługi potingera i lizarda hm prasa kostkująca fendta kosiarki do trawy potingera zgrabiarka przyczeopa samozbierająca i zgrabiarka potingera przyczepa an paczki i teraz przemuwi wujek dobra rada nigdy nie prasuj paczek ani trawy jak nie masz dobrego autostacka

Opublikowano

Witam.Jest to mój pierwszy temat. Mam komputer o parametrach(procesor Pentium Dual-CoreE6500(2,93Hz)pamięć DDR2 4GB karta graficzna NVidia GeForce 9500GT)i mam z nim problem gdy zainstaluje i włanczam ls 2011 wyskakuje mi taki błąd ::Error:Could not init 3D system. Shader Model 2.0 is required::nie bardzo wiem o co chodzi może ktoś z was miał takie coś.

Ps.ktoś mi mówił ze to monitorem idzie.

Opublikowano

Wydaje mi się że potrzebujesz nowych sterowników do komputera ;)

Opublikowano

No nie wiem ja tam specem od informatyki nie jestem ale jak znajomemu nie działał LS to zmienił sterowniki i było ok ;)

Opublikowano

Jeśli się dobrze orientuje to będzie coś ze sterwonikami karty graficznej poszukaj w internecie odpowiednich do twojej karty graficznej sterowników sciągnij zainstaluj i powinno być ok :)

Opublikowano

Witajcie. Mam takie pytanie do was. Byłby ktoś chętny z was do gry w lsa 11 przez sieć. Na takiej zasadzie że byśmy stworzyli 1 gospodarstwo (może być oryginalna mapa ale nie musi) grali na tych samych modach itd. Chodzi mi o to by znaleźć kompanów do wspólnej gry a nie przypadkowe osoby. Jest ktoś chętny na takie coś?

Opublikowano

Fajny pomysł ja bym się na takie coś z chęcią pisał. Tylko nie na orginale trzeba było by napisać dokładnie jakie są mody i mapa takie same i wtedy sobie grać:) Ja bym się pisał :)

Opublikowano

Oryginał to ja już kupiłem kilka dni po premierze za ponad 100zł A teraz jak widzę cenę 50zł to mnie cholera bierze:P Jest wiele stron z modami i mapami. Mam 1 taką która mi podrasowała i myślę że z stamtąd by sie mody wybierało. Ale to na priv albo na gg podam jak ktoś zainteresowany.