MF5435 Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Wiadomo ze każdy woli w realu, ale gra też jest fajna ;p
astrzak Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 No ogólnie gierka fajna. Ostatnio naprawde duzo powstało map i róznych ciągników tak wiec jest w czym wybierac. Ale oby w 2013 poprawili fizyke jazdy Ale i tak jak wszyscy wole reala
adi4512 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 I ja też grywam w polskiego LS'a 2011 Wiadomo gra chyba nigdy nie będzie równa realowi, ale i tak mi się podoba Obecnie gram na mapie: Polska Nizina v3 by Shiksu
Root Admin yacenty Opublikowano 22 Maja 2012 Root Admin Opublikowano 22 Maja 2012 chcielibyście mieć tutaj swój kącik poświęcony modom do gry? łącznie z możliwością dodawania i ściągania plików?
astrzak Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 No panie ''Wodzu'' myśle ze to było by fajne. Jestem za
Root Admin yacenty Opublikowano 22 Maja 2012 Root Admin Opublikowano 22 Maja 2012 czekam więc na propozycje co powinno się tutaj znaleźć
blawatek98 Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Ja również jestem za Może dział z modami maszyn użytkowników portalu? Np.kogoś ciągnik wymodelowany przez inną osobę wstawiony do działu i podpisane którego traktora z galerii to model? Ale to tylko moja propozycja B)
Root Admin yacenty Opublikowano 22 Maja 2012 Root Admin Opublikowano 22 Maja 2012 ok, zestaw modów do pobrania co jeszcze?
Dziedzio92 Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Duo graczy posiada pelne wersje gry . Dzial Multiplayer by się zdał na umowienie sie z innzmi uzytkownikami na rundke gry . moze jakis dzial na fotki z gry ? ... duzo jest pomysłów tylko gorzej z realizacja
Root Admin yacenty Opublikowano 22 Maja 2012 Root Admin Opublikowano 22 Maja 2012 dajcie tu pomysły a sie je zrobi :-)
razor275 Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Newsy Problemy związane z grą FAQ Multiplayer Multimedia - Filmiki , screeny "Nasze mody -mapki" - wykonane przez użytkowników forum Ps . Może jakieś poradniki jak modelować
Tedex1204 Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Ja proponuje jeszcze dział Modele 3d oraz W.I.P czyli work in progress . W dziale byłyby zamieszczane zdjęcia modeli 3d wykonywane przez użytkowników af każda osoba która umie modelować nawet w mniejszym stopniu będzie mogła się pochwalić swoimi umiejętnościami a w dziale W.I.P fotki z prac nad dodaniem tegoż modelu do gry poprzez napisanie skryptu,sugestie użytkowników co do tego modelu w grze ,funkcji itp. Takie jest moje zdanie Nie wiem jak inni ale ja jestem za ...
samczyk1991 Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 3X NIE dla fotek z ls'a. Kurde chcę zobaczyć ciekawe fotki sprzętu znajomych, a tu większość fotek z ls'a ;[ To już nie jest to samo af co parę lat temu Aż się odechciewa zaglądać do galerii
Root Admin yacenty Opublikowano 30 Maja 2012 Root Admin Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) stary ale o co ci chodzi? z LSa zostało wrzucone całe 8, słownie - osiem zdjęć. 8 to większość z czego? ze 170tysięcy zdjęć jakie mamy? czy może z 80tysięcy zdjęć ciągników? Proszę, bez przesady Edytowane 30 Maja 2012 przez yacenty
samczyk1991 Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Tak, tylko jak wchodzę na "co nowego" >galeria, co ja widzę ? Fotki z gry Nastolatków jest tu masa, a fotek będzie przybywać. Poczekaj trochę, a napewno znajdzie się wielu, którzy będą przeciwko temu poronionemu pomysłowi :wacko: ;[ Najlepiej to zrobić ankietę i byśmy się przekonali, kto ma racje
Siarczek9 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Ja jestem za! Myśle że to dobry pomysł! Dlaczego? Bo jest wielu graczy którzy chętnie podzielili by sie informacjami różnego typu a jeszcze więcej którzy by potrzebowali. Myśle że to bardzo dobry pomysł! A jeśli chodzi o zdjęcia to w umiarze też jestem za. Pozdrawiam!
wojtek223 Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Gdzie można pobrać tą gre? ------------------------------------------ Polecam super woda do domu
Rekomendowane odpowiedzi
MF6480 (2008r) Problem z rozruchem, akumulatory
Lemken Achat