Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ogólnie gierka fajna. Ostatnio naprawde duzo powstało map i róznych ciągników tak wiec jest w czym wybierac.

Ale oby w 2013 poprawili fizyke jazdy

Ale i tak jak wszyscy wole reala

Opublikowano

Ja również jestem za :D Może dział z modami maszyn użytkowników portalu? Np.kogoś ciągnik wymodelowany przez inną osobę wstawiony do działu i podpisane którego traktora z galerii to model? :) Ale to tylko moja propozycja B)

Opublikowano

Duo graczy posiada pelne wersje gry . Dzial Multiplayer by się zdał na umowienie sie z innzmi uzytkownikami na rundke gry . moze jakis dzial na fotki z gry ? ... duzo jest pomysłów tylko gorzej z realizacja

Opublikowano

Newsy

Problemy związane z grą

FAQ

Multiplayer

Multimedia - Filmiki , screeny

"Nasze mody -mapki" - wykonane przez użytkowników forum

Ps .

Może jakieś poradniki jak modelować :)

Opublikowano

Ja proponuje jeszcze dział Modele 3d oraz W.I.P czyli work in progress . W dziale byłyby zamieszczane zdjęcia modeli 3d wykonywane przez użytkowników af każda osoba która umie modelować nawet w mniejszym stopniu będzie mogła się pochwalić swoimi umiejętnościami a w dziale W.I.P fotki z prac nad dodaniem tegoż modelu do gry poprzez napisanie skryptu,sugestie użytkowników co do tego modelu w grze ,funkcji itp. Takie jest moje zdanie :P Nie wiem jak inni ale ja jestem za ...

Opublikowano

3X NIE dla fotek z ls'a.

Kurde chcę zobaczyć ciekawe fotki sprzętu znajomych, a tu większość fotek z ls'a ;[

To już nie jest to samo af co parę lat temu :(

Aż się odechciewa zaglądać do galerii :(

• Root Admin
Opublikowano (edytowane)

stary ale o co ci chodzi?

z LSa zostało wrzucone całe 8, słownie - osiem zdjęć. 8 to większość z czego? ze 170tysięcy zdjęć jakie mamy? czy może z 80tysięcy zdjęć ciągników?

Proszę, bez przesady

Edytowane przez yacenty
Opublikowano

Tak, tylko jak wchodzę na "co nowego" >galeria, co ja widzę ?

Fotki z gry :ph34r:

Nastolatków jest tu masa, a fotek będzie przybywać.

Poczekaj trochę, a napewno znajdzie się wielu, którzy będą przeciwko temu poronionemu pomysłowi :wacko: ;[

Najlepiej to zrobić ankietę i byśmy się przekonali, kto ma racje ;)

Opublikowano

Ja jestem za! Myśle że to dobry pomysł! Dlaczego? Bo jest wielu graczy którzy chętnie podzielili by sie informacjami różnego typu a jeszcze więcej którzy by potrzebowali. Myśle że to bardzo dobry pomysł! A jeśli chodzi o zdjęcia to w umiarze też jestem za. Pozdrawiam!