Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

polecam zadzwonić ponownie do Paczkowa 061 81 58 644 bo mnie za normalne wyposażenie powiedzieli 140 i nic mniej a mniej to chyba że bez WOM albo jakiejś innej podstawy np HiShiwt albo bez błotników to dzięki za cene koło 120tys bez zaczepów , błotników sprzęgła HiShiwt, wycieraczki ze spryskiwaczem, roboczego oświetlenia, układ hamulców pnełmatycznych też brak, hakowych końcówek, bez obciążnikó i na przodzie i na tyle, do mnie to podstawy by nie było

Opublikowano

O cenie ciągnika to proponuję porozmawiać z lokalnym przedstawicielem handlowym Valtry bo u takiego gościa na bank będzie taniej bo tak np było z zetorem znajomego w TORAL Gostyń kupił taniej niż w Kaliszu!!!

Opublikowano

to ja taką polityke delerów i sprzedaży omijam z daleka np. rozmawiam z Krone i dał dobrą cene a Pottingera deler się droży to nie prosze się choćbym np wolał Pottinger tylko biorę w innej firmie tak odrzuciłem Clasa zgrabiare za polityke delera w Mroczeńu i Kverneland całkowicie niedotępnego delrera mam w pobliżu to omijam z daleka bo dziś jest konkurencja i to jest najważniejsze hih

Opublikowano

zgodzę się z tym tylko jak rozmawiałem z centralą DF to powiedzieli 3 delerów na mój teren i przybliżoną cene i mało się pomylili a VALTRA nic nie wspominała o przedstawicielach tylko oni mi dali oferte nie będe się prosił o upust powiedziałem jake marki biorę pod uwage że JD, Valtra lub DF czyli raczej chcieli sprzedać swój ciągnik a cene nie dostałem rewelacyjną mnie się podobają ciągniki Valtry tylko bez całej serii A

Opublikowano

Dzisiaj na targach w Krusyznie miałem okazje być przy stoisku Valtry aby ugadać cene co do konkretnego wyposażenia. Chciałbym coś takiego kupic i tak: Valtra A 95, 98 KM i 2270obr/min z pełnym wyposażeniem (klimatyzacja, radio, AutoControl, TUZ itd.) wyniosło by jakies 160tys Brutto. Jest to dobra cena jak za taki ciągnik. Przejechałem się i bardzo pozytywnie mnie rozczarowała :blink: Wszystko pod reką i myśle ze wart tych pieniedzy.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Dzisiaj na targach w Krusyznie miałem okazje być przy stoisku Valtry aby ugadać cene co do konkretnego wyposażenia. Chciałbym coś takiego kupic i tak: Valtra A 95, 98 KM i 2270obr/min z pełnym wyposażeniem (klimatyzacja, radio, AutoControl, TUZ itd.) wyniosło by jakies 160tys Brutto. Jest to dobra cena jak za taki ciągnik. Przejechałem się i bardzo pozytywnie mnie rozczarowała :blink: Wszystko pod reką i myśle ze wart tych pieniedzy.

Pozdrawiam.

Stary-Valtra tak potaniała ?-nie chce mi się wierzyć-za taką Valtrę tyle,że słabiej wyposażoną w 2005 r chcieli odemnie 178 tys (jak coś to służę ofertą-i nie była to cena do zbytniej negocjacji)

Opublikowano

powiem wam że do dziś myślałem że Valtra jest bardziej bezawaryjna niż JD a tu serie A 95 ma mój znajomy dwie takie i w 3 latka zrobił po 4tys mth i dosyć żeczy siadło i nie chwali tak mocno przede wszystkim sprzęgło wysiada i zwolnice na przodzie i mają usterek doysć przykro mi to powiedzieć ale żeby taki sprzęt i przy 4tys robić dwa razy sprzęgło.

Opublikowano

Ja posiadam Valtre A95 i narazie nie mam do niej zastzrzen bo dopiero przepracowala 30h ale mam wszystko pod reka fakt troche abina mala i dalego trzeba sie schylic do klamki od drzwi ale poza tym to piekna sprawa,oszczędny zwrotny.