Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co sądzicie o takich maszynach do zetora 7711(nie turbo).

pług zagonowy 4x35 albo pług obrotowy 3x40

agregat uprawowy bierny 3m

siewnik 3m z wałem na tyle albo siewnik 4m

rozsiewacz nawozów 800kg 2 tarczowy

opryskiwacz 800l 15m albo 12m

przyczepa hl 6 z podwójnymi burtami

rozrzutnik tandem 7t

gruber ??????

Czekam na wasze poprawki i opinie

Opublikowano

Grubera bym sobie odpuścił bo to jest 4x2 i będzie męczarnia, reszta maszyn dobrze dobrana. Lepiej zasunąć mu jakąś talerzówę 2,40 tylko nie jakieś tam ażurowe popirdółki tylko np. Cut L

Opublikowano

ja mam zetora 7711 i mam do niego plug lemkena opal 90 i radzi sobie znakomicie a do siewu ma agregat uprawowo siewny z walem rurowym i siewnik poznaniak czaly zestaw na 2,7m szerokosci tylko ze jak zaczepiam agregat z siewnikiem to zakladam obciazniki (200kg)

Opublikowano

z ta mocą to nie przesadzajcie,zajrzyjcie do polskiej instrukcji 77xx ma 63 km.pozdrawiam

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez JakMag
      czy zrobił kiedyś ktoś taką modyfikacje silnik zetor 10145 do 7245 odrazu mówię tylko sie zastanawiam czy takie cos by dalo radę zrobić 
    • Przez KRKrzysieK
      Witam.
      Mam problem z kodem od silnika Zetor, od czego to silnik jest teraz przy c 360 bo był kiedyś kupiony na giełdzie a planuje remont i chciałbym się dowiedzieć o czego on jest . Kod jest

• Przez KRKrzysieK
      Witam.
      Mam problem z kodem od silnika Zetor, od czego to silnik jest teraz przy c 360 bo był kiedyś kupiony na giełdzie a planuje remont i chciałbym się dowiedzieć o czego on jest . Kod jest

• Przez grzegorzw1971
      Witam! Chyba jestem zmuszony do zakupu opon do Zetora 7245, oczywiście radialne cena duża, a diagonalne? Ma Ktoś? Są ok? Pracuję trójkami obrotowymi i agregatem uprawowo siewnym,mam tylko 10 h ,diagonalne mogą być ok? Z tyłu mam 16,9/30 radialne i już są boki słabe,pęknięcia i kapcie często,i bieżnika też prawie nie ma,a z przodu diagonalne
  • Dodaj nową pozycję...
v