min_max Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 Jak wyżej, zakupię kolumnę kierowniczą do c328/330 może być sam dół - wąsy(ramiona) kierownicze, obudowa i półksiężyce, jedno założenie - nie mogą być wybite tulejki. Może komuś zostało po przeróbce na wspomaganie i chce za w miarę przyzwoite pieniądze oddać
min_max Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Opublikowano 12 Lipca 2017 Jak ktoś ma na sprzedaż niech zaproponuje jakąś cenę w sklepie też się nie pytają ile proponujesz przy zakupie.
node3mer Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 ja mam, ale też nie chce mi się szukać ile to jest warte a w sklepie wiedzą za ile kupili, dołączają marże i maja cenę
bratrolnika Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 https://www.olx.pl/oferta/kolumna-kierownicza-do-ursusa-c328-CID757-IDmvE8g.html#20b26eb445 tu masz z ceną
min_max Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Opublikowano 12 Lipca 2017 Temat nieaktualny - zakupiłem dwie dźwignie i wycinek jeden na wymianę w mojej kolumnie - oryginalne od c-328 w bdb stanie. Moje dźwignie miały na środkowej tulejce prawie 1mm uskoku oraz jeden wycinek pospawane rozerwane jarzmo - tak poprzedni właściciel dbał
Rekomendowane odpowiedzi
Kupię
McCormick mc