Perkins a4 107-Dane techniczne
Przez
ursus-moc, w Części zamienne do kombajnów.
-
Podobna zawartość
-
Przez Dastan
Jakich firm zakładacie cepy do zachodnich kombajnów, oczywiście chodzi o zamienniki. Jak z ich jakością, której warte są polecenia? Producenta się raczej nie ustali, co najwyżej sygnatury jak JAG, AGV, Granit
-
Przez upadłymtz
Witam. Mam pęknięty pas jezdny górny ( pas klinowy przekazujący napęd z silnika na to duże koło z lewej strony kombajnu) i muszę go wymienić. Czy moglibyście mi polecić pas dobrej jakości, żeby mi się nie rozciągnął zaraz. W Internecie jest wiele ofert ale nie chciałbym po sezonie znowu wymieniać. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
-
Przez Rybak73
Dzień dobry panowie,
Sprawa jest bardzo pilna. Potrzebny mi silnik montowany w new holland tx 34, a dokładniej silnik Ford 678 ht. Czy orientuje się ktoś gdzie można taki znaleźć? Chodzi oczywiście o silnik kompletny.
Niestety przekopałem cały internet, uruchomiłem wszystkie kontakty wśród znajomych handlarzy, ale nikt jak na razie takiego nie ma.
z góry dziękuję za wszelkie informacje :)
-
Przez massey76
Witam
Stoję przed wymianą noży w sieczkarni, i mam takie pytanko jakie noże polecacie zwykłe płaskie czy może jakieś ryflowane ? sieczkarnia będzie ciąć głownie słomę po zbożach.
-