renault 133.14 ladowanie
Przez
Krzysztoflewandowski36, w Renault
-
Podobna zawartość
-
Przez KrystianLS
Witam serdecznie mam problem z tym licznikiem ponieważ nie podświetlają mi się te 2 ekrany przy kierownicy
a po za tym te funkcje też nie działają ponieważ wcześniej ktoś szperał i wyrwał taśmę ;/ czy wiecie może jak to naprawić przynajmniej podświetlenie
chodzi o ten z prawej str
i szukam też zegarka do lewego panelu
-
Przez materrol
Cześć Wam
Posiadam renie 110.54 96r. ze skrzynią 24/8 i rewersem elektro-hydraulicznym. Wszystko sprawuje się świetnie, podczas pracy w polu nie używam wgl sprzęgła, co znacznie przyspiesza pracę, a 3 półbiegi to na prawdę rewelacyjna sprawa, zwłaszcza gdy teren jest górzysty lub ziemia różnorodna. Jedyny mankament który mnie irytuje to wolna skrzynia(max.30km/h przy wypluwaniu pierścieni). Czy wszystkie skrzynie w reniach są takie wolne? Słyszałem coś, że tylko te które szły na Francje były takie. Te z Niemiec osiagały 40km/h. Może one są w jakiś sposób poblokowane? Wie ktoś coś na ten temat?
-
Przez Kolo12
Cześć , mam pytanie a za razem prośbę czy ktoś mógłby opisać procedurę wyjęcia pompy wtryskowej w renault 133.14 mwm226-6d pompa lucas cav , zdjęcia mile widziane . Z góry dziękuje za każde wskazówki
-
Przez pelepele22
Panowie nie typowa sprawa. Już nie wiem w czym tkwi problem.
W mojej renówce zaczęło ślizgać się sprzęgło.
rozpołowiłem wymieniłem łożysko 1 stopnia , ściągnąłem docisk, koło zamachowe zawiozłem do firmy, która zajmuje się regeneracja sprzęgła. Zregenerowali tarcze napinali nowe płytki , skrobali koło zamachowe i docisk jest to sprzęgło dwutarczowe firmy luk. Założyłem ponownie wszystko ustawiłem odległości pierwszy stopień 3 mil drugi 5mm i nie wysprzegla . Nie mogę wrzucić biegu chcąc wrzucić, ciągnik powoli rusza dopiero gdy zaciągnę drugi stopień to w tedy mogę swobodnie wrzucić bieg . Co może być przyczyna bo już ręce opadają 4 razy go rozpolawialem
-
Przez sylwek23111
Witam, czy wie ktoś od czego może pasować łącznik wycieraczki do Renault 133.54? Oryginał kosztuje 150 zł, podczas gdy do samochodów osobowych 30-50 zł. Może przerabiał ktoś podobny temat? Nr katalogowy łącznika to: 7700003708
-